Mask Singer rep una muntonada de crítiques per burlar-se de l’accent canari

Mask Singer
Mask Singer

“Muyayos i muyayas!. Esta noye, la rica Reina Canària es diu Queen Ambrosia”. Estes paraules en les quals Arturo Valls començava la final de la segona edició de “Mask Singer” deslligava una ona de crítiques en rebre a Javier Ambrossi que anava disfressat de Reina del Carnestoltes, ja que havia assegurat que una de les màscares d’una de les disfresses destapades era de l’Arxipèlag. Una aposta que va perdre i que va complir amb les conseqüències en l’últim programa d’esta edició del ‘talent-showd’Antena 3.

 

<

>

<

>

Reaccions en les xarxes socials 

<

 

>

<

>

<

>

<

>

<

>

Va arribar la final d’esta segona edició de Mask Singer

Per esta segona edició de “Mask Singer: adivina quien canta” han passat nombrosos famosos que han deixat amb la boca oberta als investigadors; Javi Calvo, Javi Ambrossi, Paz Vega i José Mota, i este dijous arribava al seu final, en la qual Monstruita, Ou, Plàtan i Herizo han estat desemmascarats i han deixat al descobert la seua identitat com amb anterioritat l’havien fet Àngel (Paloma San Basilio), Cactus (Eva Hache), Cocodril (Bertín Osborne), Dragona (María Zurita), Flamenc (Mar Flores), Gateta (Isabel Preysler), Papallona (Esperanza Aguirre), Medusa (Mel B.), Menina (La Toya Jackson) i Granota (Josep Pedrerol), així com Paella (Ainhoa Arteta) i Pingüí (Pepe Reina), les dos màscares convidades.

Monstruita

Monstruita ha estat la primera màscara que ha revelat la seua identitat després que haja estat la que menys suports ha rebut de l’equip d’investigadors. No era ni més ni menys que la presentadora Anne Igartiburu.

<

>

 

Dama Centella

Després tocava el torn de conèixer qui s’ocultava sota la màscara de Dama Centella, la màscara virtual que només s’ha pogut veure a través de la web d’Antena 3, que va interpretar ‘Please, don’t stop the music!’, de Rihanna. Davant la sorpresa dels investigadors que no van encertar la identitat, era la influencer Tamara Gorro.

<

>

 

Ou

En tercera posició es quedava Ou. Els investigadors, Javier Calvo, Javiuer Ambrossi, Paz Vega i José Mota pensaven per unanimitat que era Almudena Cid. Però era una altra influencer: María Pombo.

<

>

PLÀTAN

En un segon lloc es va quedar Plàtan, la identitat del qual va encertar Javier Ambrossi. Es tractava del cantant de “Taburete“, Willy Bárcenas.

<

>

HERIZO

En esta segona temporada de Mask Singer ja hi ha un guanyador: Herizo. Les xarxes socials no han sabut molt bé com reaccionar quan es descobert qui estava baix. La passada nit del dijous Antena 3 ha celebrat la gala final d’esta temporada de Mask Singer on s’han enfrontat Monstruita, Plàtan, Ou i Herizo. Al final ha estat este últim qui s’ha fet amb el lloc número u. El bailaor, Joaquín cortés

<

>