No tornem a la mateixa merda!: la brega de Carlota Corredera

Compartir:

Que Rafa Mora i Anabel Pantoja no se suporten és molt més que evident, a més que se sabia des de fa molt temps, però esta última setmana se’ls ha anat de les mans.

Després de la gran brega que van tindre la setmana passada, hui ho han tornat a repetir, per la qual cosa la presentadora de ‘Sálvame’, Carlota Corredera ha esclatat: “No tornem a la mateixa merda!”.

Després de la magnífica coreografia que els col·laboradors han fet de les millors cançons de ‘Queen’, en la qual estaven Rafa i Anabel, els dos han començat a llançar-se pulles i retrets: Rafa ha lamentat que ell no tinga “el pes del cognom Pantoja” i Anabel li ha recordat que ella, com molta gent, és filla d’una mare que “treballa en administració”.

 

Carlota: “Al final, no em creuré el vostre perdó”

 

Com a Anabel el que més el molesta és que nomenen la seua família, de nou, s’ha enfadat amb el seu company, al qual ha recordat que va ser “expulsat per l’audiència”. En veure esta nova discussió, Carlota Corredera ha dit basta i s’ha posat molt seriosa amb els dos col·laboradors:
“Com seguiu així, no podreu estar junts en el plató i jo no em creuré el vostre perdó. Heu de fer un esforç perquè en ‘Sálvame’ no sols s’hi ha de treballar molt, també cal saber conviure”.

EL MÉS LLEGIT

Ghislaine Maxwell, condemnada a 20 anys de presó per delictes sexuals

El 29 de desembre de 2021 se li va declarar culpable de cinc dels sis càrrecs en contra seua, entre ells, el de tràfic sexual de menors

‘Valencians al món’ visita Rotterdam, la meca de l’arquitectura contemporània holandesa

Hui el programa d’À Punt ens acosta noves històries dels que canviaren de residència i que sempre són interessants destinacions per a visitar en temps de vacances

Omar Sánchez esclata després del vídeo íntim d’Anabel Pantoja i Yulen

"Em fa vergonya i ràbia veure aqueixes imatges", el surfer canari parla alt i clar cansat de les descaradures de la seua encara dona

Tres joves, dos d’ells menors, moren després de fugir d’un control policial

El cotxe en el qual viatjaven es va eixir de la via i va caure per un desnivell de 15 metres