Melanie Olivares llança un missatge desesperat per la seua mala situació econòmica

Compartir:

Melanie Olivares

Melanie Olivares llança un missatge desesperat per la seua mala situació econòmica | Telecinco/Mediaset

 

Melani Olivares ha assistit al programa ‘Sábado Deluxe’ per a respondre una a una les preguntes dels col·laboradors, després de passar un any des que va confessar que tenia problemes de diners: “Tinc els millors amics del món que treballen, tenen diners i m’han pogut ajudar. Yolanda Ramos,  Carmen Machi,  Willy Toledo… Em mataran, però gràcies a ells he pogut tirar”, confessava enfront de Jorge Javier Vázquez.

El presentador ha continuat tirant del fil per a descobrir si la seua situació havia canviat o continuava igual: “ja la cosa ha anat millor”, comentava Melani, “estic començant a respirar, la cosa s’està començant a moure molt, però estem en una situació fotuda“.

“Quan veus que el telèfon no sona el porte regular, sobretot perquè tinc tres fills i he de mantindre’ls, però és veritat que ara la situació és molt diferent”, ha explicat Olivares.

És cert que ara Melani es troba de gira en el teatre i acaba de rodar una pel·lícula, no obstant això, els problemes econòmics de l’actriu continuen sent presents: “A mi m’ha fet por la situació econòmica durant un temps, ara acabe de rodar una peli que em deuen encara un dineret, la meitat…“, explica Melani qui ha concretat que la situació “està en mans dels meus advocats”. “El que em sembla al·lucinant és que, si no tens diners per a fer una pel·lícula, perquè no la faces”, recriminava l’actriu.

Una professió laboralment intermitent que ha obligat l’actriu a buscar altres maneres de guanyar-se la vida: “També estic fent publicitat a través d’Instagram, i és una cosa que també gaudisc“.

No obstant això, l’actriu ha confessat que s’ha sentit enganyada durant l’últim rodatge que va realitzar durant un mes sencer a República Dominicana: “Ara com ara el tema està en mans dels meus advocats“.

Mentrestant, l’actriu ha destacat que el fet que el telèfon no sone no sols afecta la teua butxaca, sinó que “també la teua autoestima va lligat a això, al fet que si no tens treball, és perquè eres ara pitjor actriu?“. 

Jorge Javier s’ha sentit molt identificat amb aqueix sentiment, atés que fa poc, concretament el passat 13 de gener, va anar sens dubte el mes més fluix en els teatres i va estar marcat per la Covid-19: “no hi ha cap actor en el món, que jo conega, que no haja tingut moments de baixada“.

Respecte al tema del teatre, l’actriu ha llançat una forta crítica a les incongruències dels aforaments: “A Canàries estem amb una funció a un 33% d’aforament, i a vegades se suspenen bitles encara perquè amb aqueix aforament no els val la pena“.

Amb el pas dels anys, Melani se sent més valorada en una altra mena de registres, perquè fins al moment només havien comptat amb ella per a fer papers de mare “a l’ús”, i tenia ganes de donar un canvi. “Però és veritat que el fet que jo siga més major m’està donant un altre tipus de personatges i un altre tipus de directors amb els quals no havia treballat mai“, agraïa l’actriu catalana.

EL MÉS LLEGIT

Processen per violència masclista David Leo, l’Estudiant de ‘El cazador’, i guanyador de ‘Pasapalabra’

Encara que l'enregistrament està acabat, fonts de la televisió pública asseguren que RTVE sospesa no emetre els programes ja gravats

Coneix ací com registrar-se per demanar els descomptes de fins al 90% en viatges per a joves

Els descomptes s'apliquen a bitllets senzills i d'anada i tornada per viatjar entre el 15 de juny i el 15 de setembre de 2023 per Espanya i Europa

El suïcidi és la quarta causa de morts entre joves de 15 a 19 anys a Espanya

Psicòlegs reunits este a València adverteixen que s'han multiplicat gairebé per 20 les consultes en els darrers 12 anys

Al Pacino, de 83 anys, anuncia que serà pare per quarta vegada amb la seua parella de 29

L'actor estatunidenc Al Pacino es convertirà en pare per quarta vegada als 83 anys al costat de la seua parella Noor Alfallah, de 29....