Nela, Belén Rodríguez i Marta López s’enfronten a un Multipoli sobre ‘Supervivientes’ en ‘Domingo Deluxe’

Nela, Belén Rodríguez i Marta López s'enfronten a un Multipoli sobre 'Supervivientes' en 'Domingo Deluxe'
Nela, Belén Rodríguez i Marta López s'enfronten a un Multipoli sobre 'Supervivientes' en 'Domingo Deluxe'

Telecinco emet esta nit, a les 22.00 hores, un nou lliurament del ‘Deluxe‘. En esta ocasió, Nela (mare de Melyssa Pinto), Belén Rodríguez i Marta López se sotmetran a un multipoli sobre els secrets de ‘Supervivientes‘, que va tancar este divendres la seua última edició proclamant a Olga Moreno com a guanyadora.

<

>
De moment, el compte oficial de Twitter de l’espai presentat per María Patiño ha pujat dos imatges en les quals es poden veure a la mare de Melyssa i a la col·laboradora televisiva passar pel polígraf de Conchita Pérez.

Centrat en “Supervivents”

Les convidades ja anticipen que seran unes entrevistes centrades en ‘Supervivientes 2021’, un reality que, malgrat collir xifres més baixes de l’habitual en audiències, ha generat múltiples polèmiques per les acusacions de paranys, trampa, favoritismes…

Nela Almeida

De fet, Almeida va ser una de les moltes persones que van denunciar irregularitats en el televot de la final. D’altra banda, Marta López s’ha caracteritzat pel seu suport lliurat a la seua nova amiga i guanyadora del concurs, Olga Moreno.

<

>

Belén Rodríguez

Belén Rodríguez també s’enfronta al polígraf. Després d’haver donat a entendre en alguna ocasió que va ser vetada per Rocío Flores en els debats de ‘Supervivientes’ i fer campanya contra Olga Moreno, segur que tindrà molt a dir sobre episodis com el de la impactant aparició de David Flores en el plató. Tant ella com Nela Almeida ja s’han enfrontat a la màquina de Conchita Pérez, tal com ha compartit el programa en Twitter.

<

 

>

Marta López

Marta López és la gran amiga d’Olga Moreno, es van unir en “Supervivientes” i no s’han separat. Per a ella és la justa guanyadora.

<

 

>