Omar Sánchez el gran absent en la final de Supervivientes 2021

Omar Sánchez

“Supervivientes” es viu una vegada en la vida, un dels concursants d’esta edició ha sigut la parella d’Anabel Pantoja, Omar Sánchez, el jove no ha pogut estar en les dos últimes gales. Minuts abans que començara la primera part de la final de “Supervivientes 2021“, el nòvio d’Anabel, anunciava als seus seguidors que no anava a estar en el plató per problemes de salut convertint-se així en el gran absent de les finals. Tampoc estarà en el debat de demà dilluns, que es va gravar ahir. I no sols ha fallat en estos compromisos professionals. El seu contratemps de salut ha fet que tampoc haja estat present en la festa en la qual ahir els seus companys van posar punt final a l’edició més llarga del ‘reality‘.

Omar Sánchez molt trist

Els seus companys de concurs no han parat de pujar fotografies i videos gaudint d’una nit inigualable i per al record el que ha fet que Sánchez es pose d’allò més trist i haja reaccionat en les xarxes socials d’allò més trist. El xicot d’Anabel Pantoja ha compartit una fotografia en la qual apareixen tots els concursants al començament d’esta edició i ha escrit que els troba molt a faltar. Un gest que alguns li han retornat compartint esta mateixa publicació en els seus perfils d’Instagram. A més, en la final es van recordar d’ell i Marta López no va dubtar a enviar-li una salutació i ànim en ple directe.

Omar Sánchez amb tots els concursants de 'Supervivientes 2021' en Telecinco | Instagram @OMAR_SANCHEZE33

Es desconeix quina és la dolència

De moment no se sap gran cosa ni quina és la malaltia que ha impedit a Omar Sánchez complir amb els seus últims compromisos professionals amb “Supervivientes 2021”. El canari no ha revelat de què es tracta, encara que ha anomenat a la calma dient que no es tracta de res greu perquè així ningú es preocupe. La que no ha estat al seu costat en estos dies ha estat Anabel Pantoja, que ha gaudit d’un viatge a Eivissa en companyia d’unes altres ‘influencers‘ com Dulceida o Nagore Robles.

<

>

<

>

<

>