Pedro Piqueras sofreix un incident pel volcà de la Palma que preocupa els espectadors

Compartir:

Els diferents mitjans de comunicació nacionals s’estan bolcant a informar sobre el que està ocorrent a la Palma. Des d’allí, es troben informant periodistes destacats com Pedro Piqueras d’informatius Telecinco. El seu equip va ser un dels primers equips a arribar, i viuen unes intenses jornades de treball. El comunicador ha intervingut en programes com ‘Ya es mediodía‘ i en els espais que Mediaset precisava per a actualitzar la informació sobre l’erupció volcànica.

<

>

Una gran llavor professional des del primer dia

A pesar del bon fer, no es va poder evitar l’esglai que els va donar als espectadors el mateix Pedro Piqueras dijous passat, la causant va ser la pols de la zona, el presentador es va veure obligat a interrompre la seua crònica, ja que va sofrir un atac de tos. “En tot que a penes avança quatre metres per hora, com si es mogués a càmera molt lenta. Un segon flanc s’ha frenat, però el tercer segueix el seu recorregut posant unes cases que fins ara no estaven amenaçades“, explicava. És ací quan el presentador interromp el seu relat. “És la pols esta que es fica en la gola“, deia.

Després d’este contratemps, el presentador va poder continuar el seu treball amb normalitat, encara que ja s’ha indicat que la pols que està deixant anar el volcà pot afectar les vies respiratòries, produint irritació i congestió.

El volcà de la Cimera Vella, ha arrasat ja més de 166 hectàrees per la lava i uns 350 habitatges han quedat completament soterrades. Milers de palmeros s’han vist obligats a abandonar les seues cases amb el dubte de si, en tornar, la trobaran dempeus o si per contra haurà estat completament engolida per les bugades de lava.

Un fet que, sense cap dubte, està ocasionant danys irreparables per a molts afectats.

Un poc d’humor

Piqueras acudia al nou programa de Quatre, ‘Los teloneros‘ presentat per Miguel Lago i Antonio Castelo. Allí, els dos humoristes li han plantejat precisament pel comentat moment que s’ha arribat a repetir en nombroses ocasions. Piqueras, això sí, s’ho ha pres amb humor i ha explicat què passava pel seu cap en ixe precís instant. El presentador no va poder contenir el riure i es prenia este tipus de situacions amb humor.

Este tipus de talls són molt criticats per gran part de l’audiència, ja que creuen que es tractaria d’una falta de respecte amb el treball del presentador de ‘Informatius Telecinco’, que ha viscut este tipus d’escenes en diverses ocasions.

Piqueras no donava crèdit

Un altre d’estos moments es va donar quan Jorge Javier va haver de tallar el debat generat perquè era l’hora que donés principi ‘Informatius Telecinco’, i l’encarregada en esta ocasió de donar pas ha estat Raquel Mosquera. “Tindràs un privilegi, has de donar pas a informatius amb Pedro Piqueras. Ací la teua càmera”, li ha dit el presentador a la perruquera. “Un besot i vos deixem amb Piqueras”. Després d’este pas, la cara del periodista era un “poema” perquè mirava amb sorpresa el que estava succeint.

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...