En perill la relació de Cristina Porta i Lucca Onestini

Compartir:

Encara que són molts els que pensen que es tracta d’una simple carpeta per a guanyar el concurs, la veritat és que la relació de Lucca Onestini i Cristina Porta avança amb passes de gegant en ‘Secret Story‘ tal o almenys això semblava fins que van arribar les polèmiques nominacions en les quals ell va decidir posar-se en la palestra per a salvar-la a ella com si es tractés d’un conte de fades. Un gest que ella va agrair al principi, però que ara ha començat a tirar-li en cara, alguna cosa que ha molestat molt a l’italià, que està que trina.

Una relació que ha fet un gir inesperat

La relació entre Lucca Onestini i Cristina Porta ha fet un tomb en les últimes 48 hores arran d’unes nominacions inèdites que es van celebrar en la passada gal·la de ‘Secret Story’. En esta ocasió, no va haver-hi un repartiment de punts entre els concursants com és habitual, sinó que per parelles havien de decidir quin membre s’autonominava directament i quin passava a obtenir la immunitat i, per tant, la tranquil·litat de romandre una setmana més a la casa de los secretos.

En general, no va haver-hi problema, excepte amb Cristina i Lucca. El programa concedia només dos minuts per a poder prendre la dura decisió i, en l’últim moment, després de pensar-ho molt, el germà de Gianmarco s’atrevia a fer el pas i col·locar-se com un dels participants en la palestra.

D’esta manera, la periodista esportiva podia respirar tranquil·la. Però sembla que mai plou a gust de tots, ja que la seua reacció no va ser de gratitud. I és que, malgrat que va quedar salvada automàticament per esta valentia que va demostrar l’italià, ella va tenir la gosadia de retreure-li fins i tot els dubtes amb les quals havia pres esta determinació.

Lucca creu que Cristina no ha valorat el gest

Un gest que hauria de ser agraït per Cristina i que li ha fet veure tot el contrari a l’italià, i així li ho ha deixat clar després que ella s’haja ficat en el llit, tapada fins dalt amb el llençol, sense voler saber res de ningú i sense mirar-li a la cara. “Cal viure el dia a dia i després es veurà. Hi ha coses que no depenen només de nosaltres, depenen d’una altra gent. Cal tenir tota la informació i prendre decisions“, ha dit sobre la seua relació amb la periodista. Encara que ella li ha corregit ràpidament, dient-li que això és només cosa de tots dos i de ningú més: “Respecte a tu i a mi, continuar coneixent-nos fora, la decisió depén només de nosaltres”.

Lucca Onestini i Cristina Porta, a la gresca en ‘Secret Story’

Com diu el refrany, de l’amor a l’odi hi ha un pas, i això és el que els està succeint a Cristina Porta i Lucca Onestini, que han passat d’estar molt enamorats a estar a la gresca per culpa de les últimes nominacions. “M’estàs fent mal. Mira com em parles. Portes un dia que a penes em mires. Em sent com una merda”, li ha retret l’italià a la periodista després que ella es cansés de discutir i s’anés a dormir al llit. I, en veure que ella continuava ignorant-li sense dir ni una sola paraula, ha explotat i s’ha despatxat a gust sense importar-li les conseqüències.

“M’estàs vacil·lant? M’estàs tirant la culpa. T’intentes agarrar a alguna cosa que no està. Jo t’he salvat i no estàs nominada i damunt estàs malament per culpa meua. Et sents millor atacant-me a mi? Ataca al coixí. No sé que fer més. Este és el teu agraïment? Em sacrifique per tu i ho agraeixes així?”, ha dit desesperat el germà de Gianmarco Onestini, que per cert, també s’ha pronunciat sobre este tema en les seues xarxes socials. “El meu germà donant-lo tot i sent super generós, i Cristina pensant només en ella mateixa i a salvar-se. Quina decepció”, ha escrit.
<

>

Cristina Porta, no pot més

Després d’esta discussió, Cristina Porta ha deixat clar que no es va voler posar ella com nominada perquè no tenia nassos després dels diners que s’està gastant la gent fora per salvar-la cada setmana, ja que arrossega diverses nominacions des de l’inici del programa. “No se li pot dir res. Ni em mira, si em sent, apartada. No li puc dir com em sent. En 24 hores no se’t va l’amor de cop. Preferesc estar nominada, és que no meu crec. Si sé això, em nomine jo. Preferesc estar nominada a estar malament amb Lucca“, ha dit entre llàgrimes, sense entendre per què Lucca Onestini s’ha enfadat tant amb ella. “Jo no me n’he anat hui perquè Déu no ha volgut… Ell diu que les seues nominacions són iguals que les meues i que ell està tan en perill com ho he estat jo, però ell no ha arribat a cap dijous. Les seues nominacions i les meues no tenen res a veure”, ha afegit.

<

>

“Per l’interés et vull, Lucca”

Davant tota esta conjuntura que dóna un gir insospitat en plena recta final del reality, Telecinco ha començat a emetre una promo encebant el debat dominical que presenta Jordi González i on es pot llegir “per l’interés et vull, Lucca” fent al·lusió a Cristina. Una maniobra que impressiona perquè fins ara ha estat la protegida i que pot perjudicar enormement la imatge de la concursant de cara al públic.

<

>

<

>

<

>

 

EL MÉS LLEGIT

Aquests són els medicaments que mai has de consumir de manera conjunta

La combinació de medicaments amb ibuprofén pot danyar-te els renyons de manera permanent

Trucs per a saber quan espien el teu mòbil i què fer per a evitar-lo

Els hackers no tenen cap mirament a l'hora de sostraure les teues dades

Els antivacunes no eren coneguts per la meitat dels espanyols abans de la pandèmia

La implantació de microxips amb les vacunes és la faula que els ciutadans han trobat amb més freqüència en l'últim any

Xats secrets de WhatsApp: per a què serveixen i com s’activen

Nova opció en WhatsApp perquè els usuaris puguen mantindre segures les seues xarrades