Màxima tensió entre Rocío Flores i Dakota Tárraga: No entraré en el seu rol

Compartir:

 

Rocío Flores i Dakota Tárraga han deixat molt clar en el plató de ‘Supervivientes: Tierra de nadie’ que no es porten bé. Prova d’això és el que ha succeït quan en un moment Rocío Flores estava comentant un vídeo d’Olga Moreno i després Dakota recollia el testimoni.

Rocío Flores i Dakota Tárraga tornen a protagonitzar una enganxada, encara que esta vegada no ha anat a més perquè la filla de Rocío Carrasco s’ha negat a contestar a la col·laboradora.

La nova concursant de ‘Solos’ feia una valoració que no agradava res a la fillastra de la supervivent, així que responia a la seua opinió amb un comentari que va fer que Dakota saltara. “No contestaré perquè és entrar en el seu rol“, havia expressat Rocío Flores.

Quin rol?!”, va brollar Dakota però Ro va guardar silenci. “Jo estic parlant amb tu perfectament”, va assenyalar Dakota finalment.

Tot ocorria després de veure un vídeo en el qual Olga Moreno es barallava amb Tom Brusse a l’illa. Rocío Flores ha acusat el francés de “picar” a la dona del seu pare dient que és “massa fanfarró, massa prepotent i massa sobrat. Crec que hi ha coses que sobren bastant“.

Dakota entrava en escena i donava la raó sobre estes paraules però dubtava de la companyonia de Valeria. En eixe moment, en to molt tibant, li etzibava a Rocío Flores: “Tu t’has vist el vídeo?!” La resposta de la defensora d’Olga Moreno deixava sense paraules a l’audiència.

 

Dakota va arremetre contra Rocío Flores

 

Tal vegada esta picabaralla ve derivada de les declaracions que recentment va fer Dakota Tárraga  sobre Rocío Flores en ‘Sábado Deluxe’. Per a ella, no se li ha tractat igual en televisió que a la filla de Rocío Carrasco i Antonio David Flores.

“Em toca la moral, se m’ha tractat com una p*** fem. No pot ser respecte per a uns sí i per a uns altres no”, es va queixar considerant que a Ro Flores li la tracta millor “per ser filla de”.

EL MÉS LLEGIT

Els solters majors de 50 són més oberts de ment

El 37% dels solters sènior els agrada la forma en què el seu cos canvia amb el pas del temps

Les mascotes alimentades amb menjar casolà tenen el doble de probabilitats de ser obeses

El risc de patir un excés de pes està directament relacionat amb els hàbits de vida i la relació afectiva entre la mascota i el seu cuidador

La probabilitat d’embaràs espontani pot caure a un 8% en dones amb endometriosi

L'Endometriosi no és una malaltia fàcil, s'estima que es tarda entre 8 i 10 anys a diagnosticar-la, quan hi ha dolor

Conciliatech, campus gratuït per a afavorir la conciliació laboral i familiar

En aquest campus de la ciutat de València, que se celebrarà en 3 centres del 27 de juny al 8 de juliol, participaren 60 xiquets i xiquetes de fins a 14 anys