Sergio Dalma ven sa casa de Zamora per 250.000 euros

Compartir:

Sergio Dalma

Sergio Dalma vol vendre sa casa i oblidar-se dels problemes que li ha ocasionat | Migració

 

Sergio Dalma demana 250.000 euros per comprar una de les cases que més maldecaps li ha suposat. Segons va avançar ‘La Coctelera’, es tracta de l’habitatge ubicat a Zamora, el qual va ser investigat per Hisenda i va haver de reformar-se per complir amb la normativa urbanística.

 

El cantant va adquirir aquesta casa quan es va enamorar del municipi de Rosinos de la Requejada, ubicat a Sanabria (Zamora). D’aquesta manera, Dalma va decidir comprar una casa i convertir-la en el seu refugi rural personal amb la intenció de descansar i gaudir de la natura.

 

Però ara, l’artista l’ha posat en venda a través d’una plataforma immobiliària, on demana 250.000 euros. Juntament amb l’anunci i diferents fotografies, es pot llegir el següent text. «Hi havia una vegada… una casa amb un encant especial on gaudir del confort enmig de la naturalesa. A només 15 quilòmetres del llac de Sanabria».

 

Sergio Dalma

Així és la casa que Sergio Dalma posa a la venda per 250.000€ | València Diari

 

Segons va informar ‘Vanitatis’, la raó que hauria donat el cantant als habitants de la zona seria que vol comprar-se una casa a Catalunya per estar al costat dels seus pares, els quals són ja majors.

 

Sergio Dalma

La casa és d’estil rural i s’ubica en un entorn idíl·lic | València Diari

 

Característiques de la casa

L’habitatge que està en venda és d’estil rural i disposa d’uns 300 metres quadrats que estan distribuïts en dos plantes. Pel que fa a l’interior, es combinen els elements de pedra i de fusta per tal de conservar l’aspecte rural de la casa.

Casa de Sergio Dalma

Tot i haver sigut reformada, manté el seu estil rural original | València Diari

 

En total hi ha quatre habitacions grans, quatre lavabos, una cuina totalment equipada, un pati i un balcó. Un altre detall important és que disposa d’una xemeneia per combatre els dies de fred.

 

Casa de Sergio Dalma

La casa té quatre grans habitacions | València Diari

 

Una casa maleïda 

Dalma va comprar la casa l’any 1999, després de sentir-se atret per aquest municipi de 400 habitants. Des d’aquell moment, els problemes ja van començar a fer-se evidents.

 

Sergio Dalma

Sergio Dalma va comprar la casa el 1999 | València Diari

 

Per una banda, la casa no complia amb una normativa sobre el sòl urbà que regulava l’espai que havia d’existir entre la carretera i els habitatges. Aquesta llei afectava de manera directa a la casa de Dalma, i l’artista es va veure obligat a fer una reforma per adaptar els murs del domicili a la normativa.

 

D’altra banda, tal com va explicar ‘Jaleos’, la casa va ser investigada per Hisenda en relació a una de les parts de l’habitatge perquè està registrada com a magatzem i es podria utilitzar per a altres funcions.

EL MÉS LLEGIT

Les mascotes alimentades amb menjar casolà tenen el doble de probabilitats de ser obeses

El risc de patir un excés de pes està directament relacionat amb els hàbits de vida i la relació afectiva entre la mascota i el seu cuidador

La probabilitat d’embaràs espontani pot caure a un 8% en dones amb endometriosi

L'Endometriosi no és una malaltia fàcil, s'estima que es tarda entre 8 i 10 anys a diagnosticar-la, quan hi ha dolor

Conciliatech, campus gratuït per a afavorir la conciliació laboral i familiar

En aquest campus de la ciutat de València, que se celebrarà en 3 centres del 27 de juny al 8 de juliol, participaren 60 xiquets i xiquetes de fins a 14 anys

Mor Gleycy Correia, Miss el Brasil 2018, després d’una operació

La jove tenia tan sols 27 anys i portava dos mesos en coma per una cirurgia per a extirpar les amígdales que va acabar amb una greu hemorràgia ja a casa