'Supervivientes': Els espectadors farts dels comentaris de Jorge Javier a Tom Brusse

Els seguidors del 'reality' creuen que el presentador està passant tots els límits amb el concursant
Jorge Javier Vázquez durant una gala de 'Supervivientes' | GTRES

Cada vegada està més clar que un 'reality' no solament és el que ocorre dins d'una casa o dins d'una illa. Ara és tan important o més el fet de triar bé als col·laboradors i presentadors del format. Una gran part de la càrrega d'entreteniment depén del que ocorre en el plató durant el directe.


Això Telecinco ho té clar i per això sempre van per apostes segures. Jorge Javier Vázquez és des de fa molts anys el presentador estrela de la cadena i tots els grans formats recauen sobre ell. Els seus caps saben que és carismàtic i que connecta amb el públic.


A més, si es tracta de formats en els quals participen famosos ell sap donar-li un toc especial i de complicitat amb estos. No obstant això, sembla que a alguns espectadors no estan gens contents amb la manera de presentar del català. Consideren que a vegades s'extralimita i els seus comentaris estan de més.


Alguns seguidors tenen molt clar que el presentador utilitza algunes expressions i bromes per a guanyar-se als espectadors, però altres no el veuen així. Un determinat grup de seguidors de 'Supervivientes' consideren que Vázquez s'extralimita i que fa comentaris fora de to i fins i tot, molestos.

Jorge Javier i els comentaris a Tom Brusse

 

Concretament es refereixen als comentaris amb segones i a vegades amb connotacions pujades de to i que consideren que no hauria de fer un presentador. Hui per exemple Jorge ha fet una broma sobre les hemorroides de Tom Brusse. Dient que per culpa d'este problema no podria fer segons que.


No és cap novetat, però els "acudits verds" de Jorge Javier Vázquez a Tom Brusse han cansat l'audiència de 'Supervivientes 2021'. El presentador ha aprofitat un problema d'hemorroides del concursant per a comminar-lo al fet que es pose, literalment, de quatre grapes davant les cambres.

El 'tonteo' del rostre de Telecinco amb el supervivent francés ja ve des de lluny des que coincidiren a 'La casa fuerte 2'. Les ironies picants de Jorge Javier per a enrojolar i posar en un destret a Brusse no són noves i sempre aprofita el mínim descuit de l'ex de Melyssa amb l'idioma o alguna paraula que no sàpia interpretar per a llançar-se la seua popular broma que sempre acaba en riallades.


No obstant això, al públic sembla no fer-li la mateixa gràcia i han demanat a través de les xarxes socials que la cadena o productora del programa frene o suavitze estos "acudits verds", com els han catalogats molts seguidors.

A les incomptables peticions de cita per a sopar o passar una nit junts, sempre en evident to jocós, el presentador ha sumat ara una de les postures més conegudes del kamasutra. "Tinc hemorroides internes", ha reconegut l'exconcursant de 'La isla de las tentaciones' per a explicar la seua incòmoda manera d'estar assegut en la Palapa.


És al que s'ha agarrat el presentador per a continuar la seua ja clàssica broma. La gala tornava d'un tall publicitari en el qual Tom va aprofitar per a descansar estirant-se i posant el cap sobre Sylvia Pantoja  quan Jorge Javier li va proposar canviar de postura perquè es posara "de quatre pates", perquè era molt millor. Per descomptat, tot això fluix de riure.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Melyssa Pinto i Tom Brusse signen l'acord definitiu: No es parla mai més" "Rocío Carrasco subhastarà l'icònic tratge portar fúcsia del seu docuserie"