Terelu i Bigote Arrocet protagonitzen un tibant enfrontament en ‘Secret Story’

Compartir:

Des que Edmundo Arrocet entrara a la casa de ‘Secret Story’ molt s’ha parlat de la seua ruptura amb María Teresa Campos. Mentre que el clan Campos assegura que l’humorista xilé li va deixar a través d’un whatsapp, ell desmenteix completament esta informació.

Finalment, anit s’ha produït un acarament entre Terelu Campos i Edmundo Arrocet. Durant el començament de la gala, la filla de la veterana presentadora ha tingut l’oportunitat de parlar amb ell després d’escoltar tot el que el xilé hi havia dutxe durant la primera setmana en el concurs. «No vull que se seguisca amb la mentida. He estat molt de temps fora i s’ha tret moltes coses meues permanentment i ara la gent ja ve amb molt mala ona amb mi», diu.

 

Edmundo Arrocet revela el que més li ha dolgut que han dit d’ell

 

Una vegada en directe i davant de Terelu Campos ha continuat parlant del tema: «Portem dos anys i mig amb el mateix tema. Jo he comptat la meua veritat i no hi ha una altra. No hi ha més que la que hi ha. Està tot escrit. Potser a ella se li ha oblidat alguna cosa. No crec que Teresa mentisca però se li hauran oblidat coses del principi. Està tot escrit i parlat», continuava dient l’humorista xilé durant el seu monòleg.

«A mi em va fer molt de mal el fet que ella diguera que jo l’havia deixada per un whatsapp. Això em va fer molt de mal perquè sap que no és veritat. Així que la resta que diga el que vulga. I després una altra cosa, que traguen una carta… jo crec que és un tema íntim i jo crec que un tema íntim cal deixar-lo a casa. A mi això no em va. No m’ha anat mai. Jo porte 57 anys en este tema i mai m’han enxampat ni he fet res que no siga el correcte. Les mentides tenen les aneguetes curtes», continuava dient sota l’atenta mirada de Terelu.

Jorge Javier Vázquez ha volgut comunicar-li a Edmundo que esta vesprada Kiko Hernández havia dit que María Teresa li havia confessat que no havia sigut fàcil la convivència amb ell.

L’humorista, visiblement enfadat, li ha respost: «Si jo haguera tingut un caràcter complicat perquè no haguérem durat sis anys. De fet jo em vaig anar una primera vegada i van vindre a buscar-me. He estat enamorat d’ella sinó no hauria estat amb ella. M’hauria marxat i punt. Jo he estat amb ella perquè és una persona molt bona, és una dama, intel·ligent, graciosa i m’ho passava de pel·lícula».

Una vegada acabat el seu al·legat, el presentador li ha preguntat a Terelu Campos si tenia alguna cosa a dir. Encara que en un primer moment, la col·laboradora de televisió s’ha negat, després ha respost a les paraules de Bigote: «No tinc res a dir. I com ell diu, jo sé la veritat i tinc els missatges perquè els tinc i res més. Estic d’acord que aquest tema ja és aigua passada, però no l’hem tret nosaltres dos anys després. Ni jo he dit gens dolent d’esta persona ni hi ha una entrevista escrita en la qual jo li falte el respecte. Ell ha entrat a un reality i això implica que se li anara a preguntar i jo ho entenc. Jo soc la primera que ha dit que això no és bo per a la meua mare. Però gens bo. Això és el pitjor que li pot passar. I a mi, la que m’importa és la meua mare».

Terelu i Edmundo donen versions completament diferents de la ruptura amb María Teresa
Edmundo Arrocet ha volgut continuar posant l’accent en tot el que s’ha parlat d’ell al llarg d’estos anys. Terelu Campos ha volgut deixar clar que no per part d’elles: «Jo he eixit dient que eixes coses que es deien de tu no eren veritat. Jo mai he dit que sigues un aprofitat. Jo he dit que havíeu tingut uns primers anys estupends, però que com tota relació es va deteriorar i crec que no falte a la veritat».

La col·laboradora ha volgut recordar els dies posteriors a la seua ruptura, que encara no era pública: «Tu saps què és tots els dies tothom preguntant si continuàveu junts? Dir per un comunicat que la relació s’havia acabat, que dolent té això? Per a no viure amb especulacions. No hi ha res millor que ser transparent enfront del públic. El millor és evitar el xafardeig», ha dit.

 

Al llarg de la conversa, cap donava el seu braç a torçar i cadascun d’ells seguia amb la seua versió de la ruptura. És tal que fins a Terelu Campos ha arribat a dir: «A mi no em digues mentidera eh Edmundo«. Abans de marxar-se als informatius de Telecinco, cadascun seguia en la seua posició i no han arribat a cap conclusió clara.

 

La confesssió de Kiko Hernández 

 

Terelu es va quedar sorpresa en escoltar una informació de Jorge Javier Vázquez. “Teresa li ha confessat a Kiko Hernández que Bigote li va donar mala vida com a parella. I que en alguns moments va sentir por”, va revelar el presentador.

“Jo desconec això. Jo et puc assegurar que jo no m’haguera quedat sense fer res”, va admetre la tertuliana.

“No estem parlant de maltractament. Era complicat viure amb ell, no se sentia feliç amb ell”, va puntualitzar el conductor del format. “Crec que va haver-hi uns anys estupends en els quals jo els veia feliços. Després les coses es van deteriorant”, va opinar Terelu.

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...