‘Valencians al món’ ens trasllada a la Meca del cine: Los Angeles

Compartir:

Aquest dimecres a les 22.00 h À Punt convida els espectadors a viatjar a una de les ciutats més brillants dels Estats Units

‘Valencians al món’ descobrix els secrets d’una de les ciutats llegendàries dels EUA. La reportera María José Berbegall visita Los Angeles, mostra el seu patrimoni i les seues anècdotes lligades al món de l’entreteniment i les històries personals dels valencians que hi resideixen.

Manu és un artista de cap a peus

Manu és un artista de cap a peus: canta, actua, fa monòlegs i, per si això no fora prou, aquest valencià fa nou mesos que estudia interpretació a Los Angeles. Amb ell veuran el Passeig de la Fama, on aconseguiran posar una estrela amb el nom del programa! També amb ell veurem el Dolby Theatre, lloc de celebració de la gala dels Oscar, i el Chinese Theatre, on els famosos acostumen a posar les mans i els peus en ciment. Entraran a l’escola on Manu estudia interpretació, l’Stella Adler Academy, per a veure com els preparen.

Rafa, de Xiva (Foia de Bunyol)

Rafa, de Xiva (Foia de Bunyol), fa set mesos que viu a Los Angeles estudiant un màster. Amb ell visitaran els estudis de la Warner, on podrem passejar per la jungla permanent de Parc Juràssic i d’altres platós reconeguts. També demanaran la típica paella de la ciutat, per uns 60 € el plat, que té molt poc a vore amb la valenciana i pujaran fins al Griffith Observatory.

Rubén de València

Rubén, de València, fa cinc anys que es va traslladar a Los Angeles. Amb aquest fotògraf de moda assistiran a una sessió al seu estudi. També veuran Venice, el barri hipster conegut per la seua platja, i Santa Monica, un dels indrets més emblemàtic de la ciutat, on es troba el final de la Ruta 66 i Pacific Park, el parc d’atraccions fundat el 1916.

Vicent d’Onda (Plana Baixa)

Vicent, d’Onda (Plana Baixa), va deixar el poble de la ceràmica fa 12 anys per a fundar la seua empresa de tecnologia financera. Amb ell parlaransobre l’estil de vida als EUA i visitarem Beverly Hills. Amb Àlex, la seua dona, aniran a Rodeo Drive, una de les avingudes més comercials més luxoses de tot el món. Vicent i Àlex ens obriran les portes de la seua casa i ens presentaran els dos fills.

Celia

Celia va decidir traslladar-se a Los Angeles fa dos anys. Amb aquesta alacantina, professora de literatura espanyola visitaran Little Tokyo, el barri japonés, i Occidental College, una de les universitats més prestigioses de la Costa Oest, on ella fa de professora. També ens acostaran al Downtown, la zona centre, malauradament coneguda pels seus alts nivells d’indigència, i el Mercat Central, on degustarem una pupusa.

Raúl de València

Raúl, de València, fa tres anys que viu a Los Angeles. Amb aquest funcionari del Consolat d’Espanya visitarem el barri de Hollywood en moto. També pujaran al famós cartell de lletres a la muntanya de Hollywood, el més fotografiat del món. I, per a concloure el programa, sobrevolaran el cel de LA en una avioneta que ell mateix pilota i assistirem a un partit de l’NBA!

‘Valencians al món’ s’ha adaptat als temps covid-19, respectant les normes de cada país i reflectint com viuen els valencians en les diverses destinacions.

EL MÉS LLEGIT

Menys calor, més núvols i ruixats per començar la setmana

L'inici de la setmana ens portarà més núvols, algun ruixat i les temperatures encara podrien baixar un pèl més

Els solters majors de 50 són més oberts de ment

El 37% dels solters sènior els agrada la forma en què el seu cos canvia amb el pas del temps

Les mascotes alimentades amb menjar casolà tenen el doble de probabilitats de ser obeses

El risc de patir un excés de pes està directament relacionat amb els hàbits de vida i la relació afectiva entre la mascota i el seu cuidador

La probabilitat d’embaràs espontani pot caure a un 8% en dones amb endometriosi

L'Endometriosi no és una malaltia fàcil, s'estima que es tarda entre 8 i 10 anys a diagnosticar-la, quan hi ha dolor