Tots els vestits de Cristina Pedroche per a les Campanades (amb el del 2021)

Primer pla de Cristina Pedroche en un photocall
Primer pla de Cristina Pedroche en un photocall

 

Cada any és notícia, i mai deixa indiferent a ningú. El vestit de Cristina Pedroche s’ha convertit en el protagonista de les Campanades de cada any, i tant la presentadora com Atresmedia juguen amb la incertesa i la curiositat per a sorprendre cada volta més els seus espectadors.

 

Des del primer vestit que va lluir per a presentar les campanades del 2015, un brodat negre signat per Charo Ruiz, passant per un biquini de flors amb el que va conseguir una figura de cera a Madrid, fins a un vestit d’escultura daurada que va comportar més de 650 hores de treball signat per Jacinto Manuel.

 

El vestit més famós de l’any, sense dubte, és el de la Pedroche. La presentadora, que ja ha donat a conèixer el seu vestit per a despedir l’any 2020, ja havia donat algunes pistes per a avançar com seria i assegurava que «el que vull fer este any és donar brillantor a la gent, llum». Cristina va assenyalar que es tractava d’un vestit còmode i ampli d’esta forma si s’engreixava un poc estos dies, no passava res perquè li continuaria quedant com un guant.

 

Precisament per este motiu, Cristina Pedroche va assegurar sentir-se «relaxada», ja que la dieta estricta a què va haver de sotmetre altres anys durant els dies previs a la gala, este any se l’ha pogut saltar. També un any més, la seua parella, Dabiz Muñoz, ha fet broma provant-se el vestit de Cristina de 2020 i creant expectativa sobre el model de la popular presentadora.

 

Amb el secret més ben guardat de Cristina Pedroche desvetllat, és un molt bon moment per a repassar tots els vestits que ha lluït la presentadora per a retransmetre les Campanades. A continuació vos mostrem una llista de tots els estilismes, en fotos i amb tota la informació del seu disseny. Els recordes tots?

 

L’espectacular look en color blanc per a donar la benvinguda el 2021

Cristina Pedroche ha brillat un any més amb un espectacular vestit de color blanc, vaporós, voluminós i amb molt vol, signat per Pedro del Ferro.

 

D’estil asimètric, amb una màniga ampla i voluminosa a la banda esquerra i sense mànigues pel costat dret i curt per davant i amb llarga cua per darrere. La primera part de la posada en escena de Cristina Pedroche ha servit per donar pas, a escassos minuts de les campanades que donaven pas el 2021 a un conjunt molt escotat, amb l’esquena descoberta, un fi tirant i molt curt.

 

Baix de la voluptuosa capa s’amagava un micro vestit joia, fet amb ni més ni menys que 16.308 vidres brodats a mà sobre una única peça. Segons la pàgina oficial de Pedro del Hierro, l’objectiu d’este vestit és transmetre esperança i portar llum a totes les cases espanyoles per a començar el 2021 amb il·lusió i nous projectes.

 

L’escot lateral, molt marcat i sexy, realça la figura de Cristina Pedroche en un dels conjunts més atrevits i amb menys tela dels que ha lluït mai. Com a complement destacat unes botes altes de color verd clar i amb incrustacions en color blanc, en la mateixa línia de peces joia que caracteritza tot el model.

 

Cristina Pedroche ha complementat el conjunt amb un pentinat decorat amb detalls blancs que s’estén per la seua llarga cabellera bruna.

 

 

 

El look d’armadura de Cristina Pedroche del 2020

Un dels vestits més inesperats per als espectadors va ser el vestit de Cristina Pedroche per a les Campanades del 2020. Pel Cap d’Any de l’any passat ens va sorprendre amb un disseny increïble de Jacinto de Manuel: una escultura daurada que modelava el seu cos. Va comportar més de 650 hores de treball i va estar inspirat en la mitologia romana.

 

Pedroche va esdevenir una deessa i és que el daurat fa referència a la poma daurada de la discòrdia de la deessa Romana i Jacinto de Manuel. Tal com va explicar el seu dissenyador, «es basa en vore la bellesa en l’imperfecte, i en dotar esta imperfecció de la influència de l’or no només s’arregla l’objecte, sinó que es conseguix anar un pas més enllà creant una cosa nova, més poderosa».

 

 

 

El biquini de Cristina Pedroche per a les Campanades del 2019

El vestit de Cristina Pedroche per a les Campanades el 2019 va ser un polèmic estilisme tipus biquini dissenyat per la firma d’alta costura Tot-hom. La model va mostrar un conjunt de top i culotte amb més de 250 flors cosides a mà i 90 hores de treball. El va completar amb un tul rosa que queia per la seua esquena.

 

Este disseny va tindre una especial repercussió per la seua especial semblança amb el conjunt ideat pel dissenyador francès Yves Saint Laurent per a la col·lecció d’alta costura de primavera / estiu de 1999.

 

 

 

El ‘mono’ de Cristina Pedroche per a Cap d’Any de 2018

El 2018 el vestit de Cristina Pedroche va ser un imponent i sorprenent ‘mono’ amb transparències i brodats blancs de Pronovias. Este sensual encaix cosit a mà amb fil de seda, amb més de 200 brillants de vidre va necessitar més de 240 hores de treball. Quan quedaven pocs segons per a les Campanades, Pedroche es va retirar l’imponent vestit vermell que duia al principi i va mostrar el ‘mono’ amb transparències que amagava baix.

 

L’atrevit disseny d’Hervé Moreau, director artístic de la firma, va ser el tercer vestit consecutiu de Pronovias que va vestir la presentadora per a les Campanades. Pedroche va reafirmar amb este estilisme la seua missió per la igualtat de gènere, apuntant que és «un vestit ‘superfeminista’».

 

 

 

El ‘cos cotilla’ de Cristina Pedroche per a les Campanades del 2017

Va començar la nit amb un impressionant abric-capa bicolor fúcsia i verd, i pocs segons abans de les Campanades va mostrar el sexy i polèmic disseny protagonista de la nit, també de Pronovias, i va causar sensació.

 

Un ‘cos cotilla’, amb escot cor en vellut blau fosc i acabat amb un bonic ‘placement’ d’estrelles de plata fetes a mà. La falda estava confeccionada en tul amb transparències i estrelles brodades amb cristalls.

 

 

 

El vestit de Cristina Pedroche per a rebre l’any 2016

Va ser el primer vestit que li va dissenyar la signatura Prononvias. Un estilisme transparent i molt atrevit. Un sexy vestit-joia creat per Hervé Moreau amb estil sirena i brodat a mà en tul vidre. Este vestit comptava amb més de 20.300 cristalls tallats. Pronovias va invertir més de 350 hores de treball.

 

 

 

El primer vestit de Pedroche per a rebre l’any 2015

L’inici de les ‘PedrocheCampanadas’. Va ser el vestit amb què va començar tot: les polèmiques, la curiositat i molts dissenys. Vestida per Charo Ruiz Ibiza, Cristina Pedroche va donar la campanada a l’entrada de l’any 2015. Un model amb transparències i brodats de formes orgàniques molt elaborats i alhora sofisticat.

 

Per primera volta Cristina Pedroche es va encarregar de retransmetre les Campanades en televisió. I no va deixar indiferent a ningú. Tant va ser que la cadena Atresmedia va decidir seguir confiant en ella a la nit més important de l’any, fins al dia de hui.