Ximo Bayo el merescut expulsat?

Compartir:

i Ximo Bayo van ser els dos nominats quedant finalment expulsat Ximo Bayo i es que el que té de bo eixir a la palestra és poder comprovar després, si et salves, que no era per a estar tan preocupat. Cristina estava convençuda que seria la primera expulsada de ‘Secret Story‘, però en el seu lloc va rebre un regal que contenia la salvació i un percentatge de vots entorn del 20% del total. La ‘princesita‘ Emmy va superar en poc el 2% i Ximo va ser expulsat amb més del 70%.

<

>

Cristina etiquetada la vilana d’esta edició

Si algú pensava que Cristina anava a ser castigada per ser la “vilana” d’esta edició ja sap que estava equivocat, la qual cosa no fa descartable que puga eixir la setmana vinent. Tampoc van encertar els qui estaven convençuts que Cristina seria expulsada pel rebuig que desperta Miguel en una part important de l’audiència.

Ximo Bayo va desvetlar el seu secret

Ximo Bayo es va convertir en el primer expulsat del nou reality de Telecinco. Alguna cosa que, lluny d’entristir-ho, li va fer sospirar tranquil.

Abans d’acomiadar a Ximo, li van demanar que confessés tot sol el seu secret: “Vaig fer un miracle, vaig salvar a un malalt en estat terminal“, va explicar. I va començar a narrar el succeït: “En el 73 vaig rebre una trucada de la meua manager per a visitar a un noi amb càncer. Li donaven un mes de vida. Quan vaig arribar tenia una foto de Jesucrist i una altra meua, era seguidor. La seua última il·lusió era conéixer-me. Els seus pares eren ací, vam estar parlant durant 30 minuts, li vaig regalar samarretes meues, i vaig marxar”.

 

<

>

Un moment que recordava de forma molt dura perquè mai l’havia experimentat abans: “Al poc temps em van dir els seus pares dient que s’havia recuperat perfectament. Des de llavors mantenim contacte, he estat en les seues noces, conec al seu fill i és una de les coses més emocionants que m’han passat en la vida“, recordava emocionat.

Tranquil·litat per a Miguel

No va haver-hi venjances i Miguel va respirar tranquil en tornar a tenir a prop a Cristina. També sabent que no és la mala influència que s’havia sospitat. Malgrat el missatge que transmet el resultat de les primeres nominacions va ser una nit dura per a Miguel i després d’acabar la gala renegaven d’ell alguns de les seues més afins. Cristina es desmarcava aclarint que és independent i no està d’acord amb algunes de les coses del seu amic. També negaven a Miguel tres vegades, com l’apòstol Sant Pere, els Gemeliers, temorosos de ser identificats com a membres de l’eix del mal. El contrari li va passar a Cristina amb companys com Lucca. Vist que era salvada, l’italià el celebrava amb entusiasme inusitat, encara que durant les hores anteriors semblava cada vegada menys pròxim a ella.

 

<

>

Continuen els enfrontaments

Cristina va tenir el llanço de negar-se a sopar amb Lucca i Emmy. Li ho va oferir Jorge Javier i va respondre que no volia participar d’este espectacle. Com li deia després Miguel, ella ha de mostrar la màxima participació en allò que li propose el programa. Per tant, la raó per a no participar hauria de fer referència al seu rebuig de transmetre la idea que està disposada a barallar per un home amb una altra dona, o una cosa així. Emmy va dir que sí, però al no haver-los vist sopant sospite que va ser suspesa la vetllada. Cap dels tres convidats al malmés sopar sospitaven que s’anava a viure una gala tan tibant i tan vibrant.

<

>

Gemeliers no es deixen xafar

Dani es va mostrar disposat a tallar-li els peus a Emmy si saltava a piola sobre el seu germà. Crec que era un símil. Si no fos per les tràgiques conseqüències de l’amenaça diria que lamente no haver-li vist complint amb esta. No sé què li haurien tirat al menjar els Gemeliers (amb la inestimable ajuda de Lucía), però semblaven especialment irritables tots. Una cosa curiosa si es té en compte que l’ambient en esta primera setmana ha estat bastant tranquil a la casa, amb tot just moments concrets de discussió resolts amb bastant harmonia. Impossible preveure que l’enfrontament més aspre de la nit seria entre Miguel i Isabel i que sortirien a relluir velles picabaralles entre ells.

<

>

Disputes en directe

També és cert que les discussions semblen sempre més aferrissades durant els directes. Després solen venir els penediments i en molts casos fan les paus amb tanta facilitat com havia saltat l’espurna que els va acabar encenent. No he vist encara acostament d’Isabel a Miguel o viceversa, i pot ser que no es produesca mai. Miguel ‘coiot’ Frigenti va tornar a estavellar-se contra el seu propi atac. No és tan important que siga veritat el que compte com que el seu oponent siga capaç de transmetre una imatge de senyora respectable a la qual ataquen injustament. Així va poder veure’s anit a Isabel. Diu Miguel que la seua companya li cridava en les reunions del programa ‘Ja és migdia’, havent aconseguit que ho passés realment malament. Isabel ho nega i demana la intervenció de la productora, que és com acudir al teu cosí de Zumosol perquè et defense.

La polèmica està servida

El que és clar és que en estos concursos el que més agrada i destaca són les grans diferències entre els seus concursants i vore’ls en situacions extremes. Què passarà esta setmana?.

 

<

>

 

 

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...