Temps molt mogut per a començar un pont de Sant Josep fred però que acabarà radiant

Imatge d'una noia passejant en un dia de pluja de tardor

El temps seguirà ben mogut i hivernal este divendres | Xavi Cabo


Rebre les notícies de València Diari

 

El temps s’ha complicat de valent estes últimes hores amb pluges abundants que han deixat més de 50 l/m² en alguns casos i una cota de neu que s’ha desplomat a causa de l’entrada d’aire molt més fred i els arruixons intensos. De fet, s’ha arribat a vore nevar fins als 500 o 400 metres en zones interiors.

 

Este temps tan mogut es mantindrà de cara al divendres 19 de març, dia de Sant Josep i festiu, amb noves precipitacions i cota de neu de mitjana entre els 600 o 800 metres, però podrà tornar a baixar per baix en l’interior. Dissabte, dia en què arriba la primavera, quedaran restes d’inestabilitat al sud, però el sol ja guanyarà terreny amb un dia radiant al nord que serà general diumenge arreu. Tot i això, l’ambient seguirà sent de ple hivern i els vents seran forts en alguns moments.

 

Temps mogut per a Sant Josep

El primer dia festiu del pont de Sant Josep serà, de nou, ben mogut pel que fa a la meteorologia, ja  que continuarem amb el cel tapat i noves precipitacions que, localment, poden anar acompanyades de tempesta. A demés, la cota de neu seguirà ben baixa, mantenint-se de mitjana entre els 600 i 800 metres, però puntualment més baixa en l’interior com ja ha passat en les últimes hores. Hi ha alertes activades per neu. 

 

Mapa de previsió a València el 19 de març del 2021

Mapa de previsió per a este divendres | Aemet

 

Dissabte de matinada i pel matí encara estarà núvol en Alacant i sud de València amb restes de pluges que, puntualment, encara poden ser fortes. El vent de garbí serà important en estos punts, però anirà afluixant al llarg del dia. De fet, a partir del migdia se’n anirien els núvols i les pluges. Un cel que quedarà serè en conjunt i que es mantindrà de cara al diumenge, dia que es preveu radiant.

 

Temperatures hivernals

Pel que fa a les temperatures, seguiran sent hivernals. Les màximes tocaran fons divendres amb ambient fred, mentres que les mínimes seran més baixes de cara al cap de setmana, quan hi haurà més calma i menys núvols, cosa que permetrà que els termòmetres baixen amb ganes de nit amb refrescades en l’interior. Males notícies per als llauradors. Tot indica que, de cara a la pròxima setmana, les temperatures anirien remuntant.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies