La primavera s’instal·la del tot esta setmana i ja no s’anirà

Imatge d'una sortida de sol rogenca al Delta de l'Ebre

El sol dominarà durant gran part d’esta setmana | Esteve Fornós


Rebre les notícies de València Diari

 

El temps dels últims dies ha estat marcat pel retorn a l’hivern que vam viure a les portes del cap de setmana, amb pluja, neu i fred atípic. No obstant això, els termòmetres ja han anat remuntant i, si bé de nit encara es nota la fredor, durant els migdies d’esta nova setmana seguirem amb estos valors agradables d’entre 15º i 20º en general. La primavera ha arribat per quedar-se i, tot això, amb sol i el pas de bandes de núvols alts i prims. El proper cap de setmana tocarà canviar l’hora.

 

Anticicló quasi tota la setmana

Pel que fa a l’estat del cel, la bonança i la calma dominaran gran part de la setmana a causa d’un anticicló que ens acompanyarà molts dies. El sol serà el clar protagonista, tot i que alguns dies aniran creuant bandes de núvols alts i prims totalment inofensius. El vent de mestral a l’interior de Castelló acabarà d’anar-se’n definitivament a partir del dimarts.

 

Els canvis més destacats, per dir-ho d’alguna manera, arribaran de cara a la segona part de la setmana, ja que els intervals de núvols aniran a més entre dijous i divendres, amb un cel més canviant. D’altra banda, durant este cap de setmana podrien créixer nuvolades a punts de muntanya de l’interior que podrien deixar algun arruixó dèbil, sobretot al voltant dels Ports.

 

Mapa de previsió a València el 22 de març del 2021

Mapa de previsió per este dilluns | Aemet

 

Fred de nit, migdies suaus

Si ens fixem en les temperatures, l’ascens que han experimentat estes últimes hores tindrà continuïtat i seguirem amb un ambient molt agradable als migdies, amb màximes d’entre 15º i 20º la majoria. En canvi, de nit seguirà fent fred, sense descartar alguna glaçada de l’interior. A partir de mitjans de setmana, també pujaran les mínimes.  

 

Un temps primaveral que es mantindrà de cara a la Setmana Santa, tot i que, llavors, podrien arribar alguns canvis en forma d’arruixons. Una situació molt incerta que haurem d’anar confirmant en properes previsions, ja que encara queden dies.

 

Canvi d’hora

Cal destacar que la matinada d’este diumenge vinent, 28 de març, tocarà canviar l’hora. D’esta manera, a les 02.00 hores haurem d’avançar els rellotges fins a les 03.00 hores. Perdrem una hora aquell dia, però guanyarem hores de llum solar de cara a les pròximes vesprades. Haurem entrat oficialment a l’horari d’estiu.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies