Terelu Campos molt enfadada amb Carmen Borrego per dir desballestada i aprofitada a Alejandra Rubio


Rebre les notícies de València Diari

La guerra familiar entre les Campos sembla no acabarCarmen Borrego va visitar este dissabte el ‘Deluxe‘ i va carregar contra la seua neboda Alejandra Rubio en anomenar-la “desballestada” i “aprofitada”, a més de llançar-li diverses pulletes. La reacció de Terelu Campos no s’ha fet esperar i sembla que esta molt enfadada amb la seua germana.

‘Viva la vida’ analitza les paraules de Carmen Borrego

Els col·laboradors de ‘Viva la vida‘ es trobaven analitzant estes dures declaracions de Carmen Borrego quan Emma García ha advertit que, segons l’informen, Terelu “està que fuma en pipa des que ahir a la nit va escoltar la seua germana. Ho ha vist avui quan ho hem mostrat, imagineu-vos quan ha vist les paraules de Carmen”, compte la presentadora.

Terelu ha de parlar amb Alejandra Rubio

I és que, a pesar que Alejandra Rubio es va mostrar conciliadora amb la seua tia en la vesprada del dissabte en ‘Viva la vida’, la seua tia va fer tot el contrari hores més tard en ‘Sábado Deluxe’. Diego Arrabal considera que esta relació porta trencada molt de temps mentre que José Antonio Avilés apunta que “el que Carmen vol és que Terelu parle amb la seua filla i li diga que pare amb este joc“.

La mala relació entre Terelu Campos i Carmen Borrego

Fa unes setmanes, les germanes Campos es van retrobar en el plató de ‘Viva l’estiu’ i Terelu va aprofitar per a dir-li a Carmen el que li havia assegut malament d’ella. Malgrat la tensió, van aclarir les coses i res feia presagiar que, setmanes més tardes, Carmen provocaria tremend empipament en la seua germana amb les seues polèmiques declaracions.

 

<

>

 

<

>

<

>

 

<

>

 

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies