Teresa Rivera destapa el gran secret d’Isabel Pantoja en el ‘Deluxe’


Rebre les notícies de València Diari

Teresa Rivera ha estat molts anys callada i en alguna altra ocasió ha comptat la seua veritat sobre el que ha viscut al costat d’Isabel Pantoja i el seu germà Paquirri (tal com va succeir en ‘Cantora: la heréncia envenenada’). Però mai ha pogut demostrar que el que diu és veritat i per això s’ha sotmet al polígraf de Conchita per a posar fi a anys d’especulacions.

Un important pas que ningú esperava

Ara la germana de Paquirri ha fet un important pas en asseure’s este dissabte en ‘Sábado Deluxe‘ per a sotmetre’s al polígraf de Conchita i posar llum a totes les polèmiques de la família Rivera i la seua relació amb els Pantoja.

Surt a la llum la infidelitat d’Isabel Pantoja a Paquirri

Teresa Rivera ha tret a la llum alguna cosa que porta guardant 37 anys. El dia en què el seu germà Paquirri s’anava a casar amb Isabel Pantoja, va rebre una informació sobre la cançonetista que ho va canviar tot. Va saber llavors que no podia fiar-se d’ella: li van contar que Isabel estava enganyant a Paquirri i confessa que no li ho va explicar a ell per por i perquè no volia destapar la seua font: “Es podia haver embolicat una molt bona, per a tapar, vaig callar“.

Sempre li ho ha callat

Mai li ha passat pel cap dir-li-ho ni a Paquirri ni a Isabel. Ella no coneixia a la persona amb la qual Isabel era infidel a Paquirri, però sap que va estar en les noces. Tampoc vol donar detalls sobre la persona que li va donar esta informació i no sap molt més sobre esta infidelitat d’Isabel Pantoja, només que portava una doble vida i intimava amb una altra persona mentre estava amb Paco. Esta persona va desaparéixer de la vida de la Pantoja quan ella es va casar amb Paquirri, però no vol respondre a les preguntes sobre el sexe d’este/a amant, encara que se li escapa parlar d’esta persona en femení.

Quina va ser esta informació tan determinant?

És cert que no vas ser feliç el dia de les noces del teu germà Paco per una informació que et van donar d’Isabel Pantoja?, li pregunten més tard en la sessió del polígrafo i este li dóna la raó. És quan Teresa revela els detalls del que li van dir. Com va reaccionar? Com li ho van explicar? Quina credibilitat li va donar a esta informació? Li ho va explicar a algú? “Quan jo la vaig veure en les noces, em vaig aguantar”, reconeix, i aquí ja no té objeccions a parlar d’esta persona en femení.

El menyspreu d’Isabel Pantoja a Teresa Rivera en el bateig de Kiko Rivera

És cert que el dia del bateig de Kiko Rivera, la família Pantoja va fer que els Rivera vos sentíreu inferiors?“, sí, respon Teresa, i Conchita diu que és veritat. La Pantoja va menysprear eixe dia tant a Teresa com a altres membres Rivera, no deixant-la entrar en cantora per a canviar-se de roba i llevant-li la seua cadira en el convit. A més, la protagonista de la nit, revela que Paquirri es va enfrontar en diverses ocasions a Isabel per defensar als Rivera.

Paraules bomba

Les paraules de Teresa Rivera han caigut com una bomba perquè mai havia parlat tan clarament del motiu de la seua enemistat amb Isabel Pantoja. Ara ha afirmat que tot es va trencar quan li va arribar esta informació que, això sí, mai va poder confirmar ni parlar-ho amb la mare de Kiko Rivera. “Jo em portava bé amb Isabel, però es va casar i va canviar totalment“, ha explicat.

“Ella no volia que anàrem a Cantora”

La relació entre les cunyades va ser a menys: “Tot va començar perquè ella no volia que anàrem a Cantora. Anem, que no fos jo amb els meus fills, perquè el meu germà Antonio si que anava perquè treballa allí amb el meu germà Paco. Ella li va dir al meu germà que no fórem i el meu germà li va dir que llavors havia d’eixir la seua família també“.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies