L’aeroport de Castelló posa en marxa una connexió amb Budapest amb dos freqüències semanals

Compartir:

Aquest dijous s'activa la línia de Bilbao i el tercer vol setmanal a Londres-STN i a mitjan mes les rutes de Londres-LTN i Katowice

L’aeroport de Castelló ha posat hui en marxa la connexió amb Budapest, operada per la companyia Wizz Air, que dona servei amb dos freqüències setmanals, en dimecres i diumenge.

La directora general d’Aerocas, Blanca Marín, ha incidit en què l’aeroport de Castelló prossegueix, d’aquesta manera, “el procés de rellançament del trànsit comercial, que es veurà reforçat al llarg del mes de juny amb l’activació de més rutes regulars“.

La ruta de Budapest se suma a les de Londres-Stansted (Ryanair), Brussel·les (Ryanair), Bucarest (Wizz Air) i Sevilla (Air Nostrum).

Aquest dijous 2 de juny s’incorpora la ruta de Bilbao (operada per Volotea amb vols en dijous i dilluns) i Ryanair afig un tercer vol setmanal, que se suma als dels dimarts i dissabtes.

L’oferta de destins s’ampliarà a mitjan present mes amb l’activació de les rutes de Londres-Luton i Katowice, totes dos operades per Wizz Air amb dos freqüències setmanals.

La directora general d’Aerocas ha recordat que en aquest mes de juny l’aeroport operarà 17 freqüències setmanals, “el que suposa una xifra rècord per a la instal·lació“.

EL MÉS LLEGIT

Una dona es ‘casa’ amb un ninot de drap i tenen un fill: ‘Estic molt enamorada’

La dona va celebrar una boda amb 250 convidats i més tard un 'part' a la seua casa amb infermera i metge

Mor un conductor d’autobús atropellat pel seu propi vehicle

La víctima s'ha baixat en detectar una avaria en l'autobús que ha acabat atropellant-li

María del Monte presenta a la seua nóvia durant l’Orgull de Sevilla 2022

"He intentat protegir-la des de fa 23 anys", va declarar la cantant durant el pregó

Tornen a pujar considerablement els morts per coronavirus en la Comunitat

Sanitat ha notificat 20 morts per coronavirus des de l'última actualització, entre els quals cal destacar un jove de 36 anys