Benidorm acull el fòrum Invat·tur sobre ‘Producte turístic de Salut i Benestar en la Comunitat Valenciana’

Compartir:

En el Fòrum s'han celebrat dues taules redones on han participat professionals de l'àmbit sanitari i turístic

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha recolzat la creació d’un clúster de turisme de salut en la Comunitat Valenciana “per a identificar tendències, ser àgils i respondre a temps”.Així s’ha pronunciat en l’obertura del fòrum sobre ‘Producte turístic de Salut i Benestar en la Comunitat Valenciana’ que se celebra en l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat·tur) de Benidorm.

Colomer ha assenyalat que “hui iniciem un treball conjunt per a generar sinergies” i ha recalcat que “aquest producte pot ser una gran resposta a aquest moment en què és més necessari que mai exaltar la vida”.

En aquesta línia, ha indicat que “aquesta jornada ha de servir per a reafirmar el valor de la cura com a concepte humà, perquè aquest és un sector de persones que cuiden a persones”, al mateix temps que ha reivindicat la importància de potenciar el turisme de salut “en totes les seues derivades per a rescatar a l’ésser humà”.

Cal ressaltar que l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat·tur) ha organitzat aquest fòrum sobre el Turisme de Salut i Benestar, ja que s’ha convertit en els últims anys en un producte emergent en els principals mercats turístics. La clausura de la jornada l’ha realitzada el director general de Turisme, Herick Campos.

Fòrum

En el Fòrum s’han celebrat dues taules redones on han participat professionals de l’àmbit sanitari i turístic. Així, en la primera taula redona sobre ‘Possibilitats del sector de clíniques’ han participat representants de diferents hospitals privats de la Comunitat Valenciana.

En concret, han participat en aquesta taula redona el gerent de l’Hospital IMED Llevant, Luis Cuenca; el director territorial d’Internacional de Quirónsalud Llevant i Canàries, Ismael Manso; la directora territorial del Grup Vithas en Zona Mediterrània, Victoria Verdú; i la directora de Relacions Institucionals de la Cínica Benidorm, Ana Vasbinder.

A més, en la jornada s’ha celebrat també la taula de debat ‘Iniciatives d’organitzacions, destins i empreses turístiques‘ que ha comptat amb participació del President de SHA Wellness Clinic, Alfredo Bataller; el representant de l’Associació de Balnearis de la Comunitat Valenciana, Miguel Ángel Fernández Torán; la responsable del programa ‘València Medical Destination’ de la Fundació Visit València, Lola Giner; i la cap de producte del Patronat Costa Blanca, Carolina Cortés.

EL MÉS LLEGIT

Apareix mort un tauró en una platja de Torrevieja

A primera hora del matí ha aparegut un tauró de mitja tona a la platja de La Mata de Torrevieja

Acord entre l’Ajuntament i el Valencia CF: el club accepta les condicions urbanístiques per al Nou Mestalla

L'alcalde ha destacat que 'totes les instàncies implicades estem treballant seriosament des de la voluntat que este assumpte concloga prompte amb la construcció d'un estadi que tots desitgem'

Dormir en hotels de la Comunitat va ser un 14% més car el 2022, amb una mitjana de 88 euros nit

La Comunitat Valenciana va registrar 27,2 milions de pernoctacions l'any passat i va ser la tercera destinació elegida pels viatgers residents a Espanya

La màscara deixarà de ser obligatòria al transport públic ‘de forma imminent’

Isabel Rodríguez, la portaveu del Govern, ha confirmat que la màscara no serà obligatòria al transport públic de 'forma immediata'
CatalanSpanish