Un jove mor després de ser atropellat per un tren quan intentava rescatar al seu gos

Un home de 27 anys va morir anit després de ser atropellat per un tren en el municipi malagueny de Ronda, segons informa Emergències 112.


Rebre les notícies de València Diari

L’accident es va produir a les 21.20 hores, quan diversos testimonis van alertar al 112 d’un enrotllament, que va tindre lloc en les vies fèrries al seu pas pel carrer Doctor Castella del Pi. Des del centre coordinador es va activar a la Policia Local, al Cos Nacional de Policia, als Bombers, a Protecció Civil de Ronda i al Centre d’Emergències Sanitàries 061, que va enviar la DCCU (Dispositiu de Cures Crítiques i Urgències) de Ronda al lloc; no obstant això, a la seua arribada, no van poder més que confirmar la defunció de l’afectat en el lloc del succés.

Fonts d’ADIF han indicat que el succés es va produir quan l’home es va acostar a les vies a agafar al seu gos perquè venia un tren, i aquest li va colpejar el cap. El tren cobria la línia Antequera-Algesires i ni passatgers ni conductor van patir cap dany. La via fèrria va romandre tallada durant la intervenció dels serveis d’emergència.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies