Una octogenària i el seu fill torturen fins a la mort un home a Alacant i ho publiquen a les xarxes

Agents de la Policia Nacional han detingut una dona de 81 anys i el seu fill de 40 anys, com a presumptes autors de l’assassinat d’un home de 18 anys que van segrestar i torturar durant quinze hores, ensenyant-se amb ell fins a deixar-lo pràcticament sense vida, mort escasses 24 hores posteriors de ser traslladat a l’Hospital en estat crític, sent el possible origen dels fets, extorsionar la família del mort als que van enviar fotos i vídeos del seu familiar mentre li torturaven exigint-los un pagament de 30.000 euros a canvi de deixar-lo anar.


Rebre les notícies de València Diari

Un macabre succés, dijous passat dia 7 de setembre, amb el lamentable resultat d’una persona morta, ha estat aclarit en temps rècord per la Policia Nacional a Alacant, gràcies a la coordinació policial entre les diferents unitats de servei a la ciutat i la ràpida posada en funcionament dels protocols establerts en matèria de delictes violents.

La investigació, culminada en escassos dos dies, ha estat desenvolupada i coordinada estretament pel Grup d’Homicidis de la UDEV i el Grup Primer de Crim Organitzat, tots dos incardinats dins de la Brigada Provincial de Policia Judicial d’Alacant, que han comptat amb la col·laboració dels Grups Operatius de Resposta de la Comissaria d’Alacant Centre i de la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana d’Alacant.

Dos investigacions paral·leles confluïxen en el fatídic succés

Dos investigacions paral·leles amb els mateixos actors van ser iniciades el mateix dia, dijous dia set de setembre, per la Policia Nacional. D’una banda, a mig matí del dia dels fets, s’havia rebut una comunicació des del consolat d’Algèria on feia referència a un possible segrest d’un ciutadà algerià resident a la ciutat.

Estos fets havien estat posats en coneixement del Consolat Algerià per familiars de la presumpta víctima residents a l’estranger, que havien rebut vídeos i fotos a través d’una xarxa social del seu familiar en lamentables condicions, com a eina de pressió per aconseguir la finalitat lucrativa. En estes fotos, la víctima apareixia estesa a terra de cúbit supí, amb la cara tapada amb un pal de fregar, sagnant i molt magolat. El rescat exigit pel seu captor per deixar-lo anar era de 30.000 euros.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies