‘Valencians al món’ viatja a la Costa Amalfitana, el paradís blau d’Itàlia

Hui, a les 22:00 h, en À Punt, ‘Valencians al món’ viatja, amb la reportera Cristina Orts, fins a la Costa Amalfitana, un tram impressionant de litoral de la regió de la Campània, Itàlia. És una destinació turística popular, i és que la seua bellesa natural, l’encant dels seus pobles i penya-segats i les seues precioses vistes cap al mar la converteixen en un lloc únic.


Rebre les notícies de València Diari

Víctor García de València

Víctor García de València / ‘Valencians al món’ / À Punt

Víctor García és de València i fa huit mesos que viu a Nàpols. Amb ell, passejaran pel cor de la ciutat i veuran l’únic grafit de Banksy que es conserva a Itàlia. Més tard, recorreran el subsol de Nàpols i, en acabar, tastaran una autèntica pizza napolitana a la Piazza Bellini. Després, visitaran Lungomare i Ostello Bello, on assistiran, en exclusiva, a la presentació del nou tema musical del nostre valencià.

Carla Meksoub de Cullera

Carla Meksoub de Cullera / ‘Valencians al món’ / À Punt

Carla Meksoub, de Cullera (Ribera Baixa), fa huit mesos que viu a Nàpols. Quedaran amb ella a l’illa de Capri, on passejaran en vaixell i aprofitaran per a visitar la cova Bianca. Més tard, es mouran fins al centre de la ciutat en taxi, on veuran la Piazzetta i prendran un granissat de llima. Finalment, acabaran al port de Marina Grande.

Natàlia Ripoll de Dénia

Natalia Ripoll de Dénia / ‘Valencians al món’ / À Punt

Natàlia Ripoll, de Dénia (Marina Alta), fa nou mesos que viu a Nàpols. Amb ella, veurem Sorrento, el punt de partida de la Costa Amalfitana. Allí descobriran com es fa el famós limoncello i, seguidament, es traslladaran a Positano, on acabaran banyant-nos a la platja de Fornillo.

Ibai León de Borriana

Iban León de Borriana / ‘Valencians al món’ / À Punt

Iban León, de Borriana (Plana Baixa), fa vint-i-sis anys que viu a Itàlia i es trobaran amb ell a la ciutat de Pompeia. L’exploraran. Després, es traslladaran, novament, fins a Nàpols per a visitar-ne el centre històric. Per últim, aniran al Bar Nilo i al barri de San Martino, on coneixeran la seua família.

Carmina Badia de Riba-Roja

Carmina Badia de Riba-roja del Túria / ‘Valencians al món’ / À Punt

Carmina Badia, de Riba-Roja de Túria (Camp de Túria), viu a Nàpols des de fa huit mesos. Ens citarà a Amalfi i, una vegada allí, recorreran el centre de la ciutat. Després, es traslladaran fins a Atrani i fins a Maiori. Acabaran en un restaurant típic napolità amb algunes amigues de Carmina, la nostra valenciana.

Mar Canillas de Torrent

Mar Canillas de Torrent / ‘Valencians al món’ / À Punt

Mar Canillas, de Torrent (Horta Sud), fa deu mesos que viu a Nàpols. Quedaran amb ella al centre de la ciutat, on farean un repte que consistirà a caminar amb els ulls tapats. Més tard, visitaran el mercat de la Pignasecca i el mural que hi ha dedicat a Maradona. Acabaran al bar Il Rifugio, on, finalment, deixaran Mar amb uns amics.

Maradona i Nàpols: un llegat de passió i èxit en el futbol

La combinació de Diego Armando Maradona i la ciutat de Nàpols és història del món del futbol.

El llegendari jugador argentí va deixar un llegat inesborrable durant el temps que va jugar al Nàpols i és que va portar l’equip fins a triomfs, llavors, sense precedents.

Maradona, amb dos títols de Sèrie A, una Copa Itàlia i una Copa de la UEFA, va elevar el Nàpols al cim del futbol europeu. Però el seu impacte va arribar més enllà dels trofeus, ja que es va convertir en un ídol per als napolitans.

La seua passió, habilitat i lideratge han fet que Maradona siga considerat un dels millors futbolistes de tots els temps. Hui, el seu llegat perdura a l’antic Estadi de San Paolo, que ha sigut rebatejat en el honor seu, i al cor dels fanàtics que continuen celebrant la seua mítica unió amb Nàpols. Maradona i Nàpols, una història de passió i èxit que continuarà inspirant les generacions que vindran.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies