La veritable traïció d’Enrique Ponce a Paloma Cuevas és imperdonable


Rebre les notícies de València Diari

Quan ja ha passat més d’un any de la polèmica separació d’Enrique Ponce i Paloma Cuevas, ja es poden observar detalls importants que, en el seu moment, potser no van reclamar tota l’atenció que mereixien. És cert: la sorpresa davant l’anunci de la seua ruptura i l’aparició d’Ana Soria va eclipsar qualsevol consideració que fora més enllà de la infidelitat, de la diferència d’edat entre els enamorats o de la seua peculiar manera d’estar en les xarxes socials, més pròpia d’adolescents que d’adults que s’acosten al mig segle. No obstant això ara podem veure més coses i, potser, més interessants.

<

>

El nou romanç del torer va fer molt de mal a Paloma Cuevas

No cap dubte, que davant l’aparició de la jove Ana Soria en la vida d’Enrique Ponce la dissenyadora va sofrir molt, i degué ser dolorosíssim per a Paloma Cuevas que no tenia idea del nou enamorament del torero. No obstant això, potser ens equivoquem en focalitzar en l’estudiant de dret la raó del silenci i de la profunda decepció de Cuevas, un sentiment que degué tenir a veure amb altres circumstàncies, més ocultes per a l’ull públic. Les veiem precisament ara, amb motiu de les noces d’or dels seus pares, Victoriano València i Paloma Díaz.

<

>

Una parella ideal

Enrique Ponce i Paloma Cuevas sempre han format una parella model, una parella de guapos i que sempre se’ls ha vist molt enamorats. Es van casar quan tenien 25 i 24 anys, molt joves, però molt ferms en el tipus de matrimoni que pretenien portar a terme. El seu model sempre va ser el de Victoriano València i Paloma Díaz, potser més per requeriment d’ella, una dona creient, educada en valors molt tradicionals i per a la qual el matrimoni fins que separe la mort i el respecte a la família és central. De fet, Ponce va ser el seu primer nuvi i la seua única parella coneguda, fins avui. Els valors de la família catòlica fonamentaven, de manera explícita i simbòlica, en el contracte matrimonial que tots dos van rubricar amb la benedicció papal en la catedral de València a l’octubre de 1996.

Un torer molt jove

Va ser Paloma Cuevas la que va convéncer al seu pare perquè apoderés al que aleshores era principiant Enrique Ponce, un jove torer acostumat a entrenar i treballar des de molt jove que degué enlluernar-se pel poder de la qual aviat es convertiria en la seua família política. Probablement, Cuevas esperava que un torero seriós i formal com Ponce es comportés com el seu pare. Victoriano València, un dels primers torers amb carrera universitària (Dret), va acabar amb una notable trajectòria com a ‘playboy‘ en casar-se amb Paloma Díaz: des del dia del seu matrimoni, la seua família va ser la seua prioritat i l’ha mantingut unida durant la barbaritat de 50 anys.

<

>

Traïció als valors

Van ser estos valors tradicionals centrats en el respecte i este compromís amb la unitat familiar els que es van veure traïts l’estiu de 2020, quan Enrique Ponce va trencar la baralla i va començar a pujar aquelles fotos i vídeos amb Ana Soria a les xarxes socials. Ningú pot evitar quan s’enamora o es desenamora, però sí que és possible trencar un matrimoni mantenint la promesa de respecte familiar que ha estat implícita en el compromís d’una vida en comú. Esta traïció als valors, a la llarga, pot arribar a doldre més que una infidelitat. La família d’Ana Soria també és de forta convicció catòlica.

 

<

>

 

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies