Vicente J. Mompó: Gavarda és un poble meravellós que es troba enclavat dins d’un espai natural únic


Rebre les notícies de València Diari

València Diari (VD)- Com és Gavarda?

Vicente Mompó (VM)- Gavarda és un poble magnífic que es troba enclavat dins d’un espai natural únic. Un poble de nova construcció, de carrers i voreres amples, de parcs, d’habitatges unifamiliars. En Gavarda estem molt ben comunicats per la A-7, molt prop de tots els servicis, i tenim una completa oferta cultural i esportiva. El nostre poble respon a les noves exigències que un ciutadà pot necessitar.

Gavarda

VD- Quina és la seua principal motivació per a ser alcalde?

VM- La motivació és la mateixa del primer dia. Fer del poble de la meua família, dels meus amics i dels meus veïns, un municipi millor.

VD- Què li agradaria que els seus veïns veieren en vosté com a alcalde?

VM- El mateix que van veure el primer dia. Que sóc una persona honrada, treballadora i que té l’objectiu principal de fer de Gavarda un lloc envejable.

<

>

VD- Quina filosofia transmet al seu equip de govern per a afrontar dia a dia el servei als ciutadans?

VM- El que vull és que estiguen a peu de carrer atenent als nostres veïns i veïnes. Hem de fer arribar la informació a tot el poble perquè entenguen les decisions que prenem. Així comprendran que sempre pensem en el bé comú.

VD- Quins projectes o millores ha emprés l’ajuntament en esta legislatura?

VM- Molts. Està previst que arreglem algunes voreres que tenen problemes per les arrels dels arbres. També volem acabar el Centre de la Joventut, una instal·lació que els joves agrairan. Està previst finalitzar el Parc Est i el Parc Oest, el Centre de Dia, que també serà Residència, construir la depuradora nova, així com realitzar millores en el Cementeri i en el Poliesportiu. Estos són sols alguns dels projectes que prompte disfrutarem, altres, vos els contarem més endavant. És una legislatura que va a donar per a molt.

VD- Què té Gavarda per a fer un lloc per a viure?

VM- Gavarda té un entorn natural únic. És un poble molt tranquil i molt ben comunicat. Un encant per als més menuts, per als majors i per als qui tenen molta experiència.

VD- Què ofereix als joves, als xiquets i als majors?

VM- Cobrim les necessitats de cada sector de la població escoltant les seues demandes i estirant al màxim els recursos dels quals disposem. Tindre millor qualitat de vida que a Gavarda, sincerament, pense que és difícil.

<

>

VD- Compta Gavarda amb associacions?

VM- En Gavarda comptem en la Unió Musical de Gavarda, el Club de Pilota, la Colla Dolçainers i Tabaleters La Burra Parda, els Colombaires, els Caçadors, l’Associació Contra el Càncer, l’AMPA, el club d’Esquí, l’Associació de Jubilats i Pensionistes, els Pinyataires, els festers de Sant Antoni, el cor l’Amistat… Tenim un important teixit associatiu.

VD- Parlem de les seues activitats lúdiques i esportives?

VM- Tenim la Lliga Local de Tennis i la Lliga Local de Frontó. Cada setmana tenim partides de raspall que ens ofereixen els nostres pilotaris. També organitzem la Volta a Peu, dins del Circuit Ribera del Xúquer, i en estiu, campionats de tot tipus. En general és un poble que té els ingredients necessaris per a fer esport i per a dur a terme una vida saludable.

<

>

VD- Quines i quan són les festes més destacades del municipi?

VM- Sant Antoni del Porquet, que se celebra en gener i també Sant Vicent Ferrer i la Immaculada Concepció, que té lloc la segona setmana de Pasqua.

VD- Quin creu que és el punt fort de Gavarda?

VM- La seua gent.

VD- I la seua principal carència?

VM- Voldríem tindre més empreses en el municipi.

VD- Com és el caràcter dels veïns de la seua ciutat?

VM- Com el de la resta de valencians. A Gavarda som persones tranquil·les, treballadores, acollidores i agradables. Gent de trellat.

De prop amb Vicente J. Mompó

VD- Com li agradaria que fora en un futur Gavarda?

VM- M’agradaria que afrontara els reptes de futur, mantenint l’essència del poble. Pense que el més important, és mantenir els servicis que tenim.

VD- És vosté dels que veu el got mig ple o mig buit?

VM- Sempre mig ple.

VD- Quina definició faria de vosté mateix?

VM- Parlar d’un mateix no és fàcil i a més no em sent còmode. Però com m’agrada contestar a tot, li diria que sóc gavardiu. Com li he dit abans, m’esforce per ser una persona honrada, treballadora, alegre i solidària. Una persona que s’exigeix a si mateix.

Alcalde de Gavarda

VD- Al marge del treball, que se li dóna bé?

VM- Sempre se m’ha donat bé rodejar-me de bona gent.

VD- El seu principal hobby?

VM- He sigut i sóc un apassionat del futbol, encara que la política, ara mateix, no em deixe temps per a disfrutar de l’esport, ho disfrute a través dels meus fills.

VD- On se’n va per a desconnectar?

VM- Intente buscar llocs no massa poblats i envoltats de natura. Llocs com Gavarda, però més freds.

VD- Què és el que més valora d’una persona?

VM- La lleialtat

VD- Es penedeix d’alguna cosa en la vida?

VM- Si poguera fer marxa arrere, faria les coses d’una altra forma. En més informació haguera pogut decidir millor, però sols mire arrere per a aprendre. Les coses del passat no es poden canviar.

VD- Admira a algú?

VM- A la meua família per damunt de tot. Trobe molt a faltar a mon pare.

VD- Explique’m un record de la seua infància

VM- Recorde que sempre estàvem en el carrer. Era una altra forma de divertir-nos. No teníem mai prou.

https://www.gavarda.es/es/

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies