Un ancià d’Alboraia recupera el contacte amb el seu fill, resident als EUA, gràcies a la Policia Local

Compartir:

Els agents van descobrir que l'home es trobava en perfecte estat, però que havia tingut un problema tecnològic

La policia local d’Alboraia intervé perquè que un pare i el seu fill, resident als EUA, reprenguen en el contacte. Un veí de la localitat, establit als Estats Units, telefonava al cos de la policia perquè no podia contactar amb el seu pare, de nom Pepe.

Els agents van acudir al domicili de la persona, un home d’avançada edat, i van descobrir que es trobava en perfecte estat, però que havia tingut un problema amb el seu telèfon, d’ací la impossibilitat de comunicar-se. En aquest sentit, la Policia Local d’Alboraia comentava orgullosa en el seu compte de twitter que “de vegades, el servei més insignificant és el més gratificant”


Finalment, els policies d’Alboraia van aconseguir reparar el mòbil i que pare i fill pogueren restablir el contacte. Pepe, emocionat, va agrair l’ajuda rebuda entre llàgrimes.

EL MÉS LLEGIT

Espanya continuarà mantenint la màscara obligatòria en el transport públic

Darias també ha recordat que, amb l'arribada de l'hivern i la baixada de les temperatures, és important continuar cuidant-se, ja que és època d'increment important de virus respiratoris, grip o bronquiolitis.

77.000 firmes demanen una Comunitat ‘lliure de xiquets caçadors’

La normativa autonòmica permet acompanyar caceres des de qualsevol edat i portar armes des dels 14 anys

Militars sortegen a una prostituta amb motiu de la Puríssima

Alguns efectius van compartir mitjançant un xat privat imatges de la dona i els serveis que oferia, acompanyats de missatges masclistes i vexatoris

La licitació per demolir l’antiga Fe entra in extremis el 2022

L'oposició qüestiona els 'set anys perduts' i Catalá recorda que la primera decisió del Govern de Puig 'va ser paralitzar este projecte'