Viral: Ana Peleteiro i Ray Zapata arrasen en les xarxes amb aquest ball

Ana Peleteiro es consagra amb el bronze en triple salt a Tòquio
Ana Peleteiro es consagra amb el bronze en triple salt a Tòquio

Més d’un milió de visites. L’últim ball d’Ana Peleteiro (medalla de bronze en triple salt en els Jocs Olímpics de Tòquio 2020) i Ray Zapata (medalla de plata en la prova de salt de gimnasta a Tòquio 2020) s’ha tornat viral en els seus respectius comptes de Tik Tok.

 

El vídeo picant que han compartit l’atleta gallega al costat del gimnasta ja acumula 1,3 milions de reproduccions. Els campions olímpics apareixen en la piscina a ritme del Trakatá de Farina, Juacko i Ptazeta: “Trakata i hmm, tra, calent.Vull que ho moguen les xiques independents”.

@apeleteirob

Cuando dos mejores amigos se juntan ??☄️ @rayderleyzapata

♬ sonido original – djdarzu

“Quan dos millors amics s’ajunten”, va escriure Ana Peleteiro en el vídeo que ha arrasat en TikTok. Ells ara es troben gaudint d’unes merescudes vacances i ho celebren amb un ball molt sensual en la piscina. Cal destacar que únicament des del compte de Peleteiro, el vídeo suma ja més d’1 milió de visualitzacions: “Quan ens assabentem que guanyem medalla olímpica el mateix dia”, va escriure amb humor el medallista Ray Zapata en el vídeo que també ha publicat en el seu compte de TikTok