Un client paga 4.000 euros de compte i indigna a Twitter

Ticket mostrat pel jove en les seues xarxes socials
Ticket mostrat pel jove en les seues xarxes socials

 

Enrique Moris, un usuari de Twitter que es dedica al ‘day trading‘ -compravenda d’accions-, i és un dels influents econòmics més rellevants del nostre país, s’ha convertit en les últimes hores en el centre d’atenció de les xarxes socials pel que li va passar en un restaurant de Marbella on va pagar un compte de 4.000 euros després de menjar unes hamburgueses i prendre begudes de luxe.

 

L’expert a operar en bossa i criptomonedes va publicar una imatge en el seu compte personal de ‘Twitter’, de la factura abreujada del restaurant al qual havia acudit per a sopar al costat de set amics. 4.098, per a ser més exactes, ja que Moris i els altres set comensals van demanar, entre altres coses, dues botelles de xampany Don Perignon de mil euros cadascuna. 

 

 

Tot seguit, el jove en el seu missatge es queixe dels “372 euros del servei” i la suposada actitud del cambrer recriminant-li una propina després del desemborsament de la quantitat de la factura. Moris fa una comparativa de Marbella amb Eivissa: “Marbella el nou Eivissa, engañabobos everywhere”.

 

Les xarxes han eixit a l’atac

 

Potser aquest usuari esperava solidaritat per part dels qui veren el seu missatge, però res més lluny de la realitat: