Pateix cremades de tercer grau per usar oli de carlota per a prendre el sol

Pateix cremades de tercer grau en gran part del seu cos en prendre el sol amb oli de carlota
Pateix cremades de tercer grau en gran part del seu cos en prendre el sol amb oli de carlota

 

 

Laura Bevin de 24 anys, va ser traslladada al centre sanitari després de prendre el sol i usar productes no recomanats com l’oli de carlota. La dona va patir cremades de tercer grau en gran part del seu cos en prendre el sol amb el producte.

“La meua pell cruix com a pollastre torrat“. És la descripció de la jove després de patir unes ferides que li han acabat costant un ingrés hospitalari. En urgències, els metges van haver de retirar alguns dels trossos de pell més afectats després que hagueren quedat completament calcinats pel sol.

Algunes de les cremades poden romandre en la seua pell la resta de la seua vida i acabar provocant-li seriosos problemes cutanis. A més, després de rebre l’alta Bevin haurà de prendre antibiòtics durant 10 dies a causa de la infecció que ha patit en les parts afectades.

Després de revisar el seu cas, els metges la van advertir que, possiblement, anava a haver de ser sotmesa a una operació d’bempelt de pell. Les seues butllofes cada vegada eren més grans i feien mal més.

Protecció solar

 

Pel que sembla la mala experiència de Bevin, es deu al fet que va oblidar aplicar-se crema protectora i només use l’oli de carlota. El jove compte que sí que li va aplicar a la seua filla i que va oblidar per complet usar-ho en si mateixa.

Al seu torn, va narrar per a mitjans locals britànics que va notar la gravetat de les lesions en ingressar al cotxe, «estava roja com una tomaca» va agregar.

«Vaig sentir com si la meua pell estiguera en flames, així que vaig dormir damunt de les mantes i tenia el ventilador encés», va expressar Laura Bevin.

La jove britànica diu que no sabia que el sol poguera fer-li això a algú. Ara, els metges asseguren que la seua pell estarà afeblida per a la resta de la seua vida.

Després de la mala experiència, Laura Bevin assegura que ara li té por al sol i que es cobreix de crema factor 50 cada vegada que ix al carrer. “Soc com un vampir”-diu intentant prendre-s’ho amb humor.