ESGLAI: Una nadadora es desmaia en l’aigua i ha de ser rescatada

Compartir:

L'espanyola Andrea Fuentes, la seua entrenadora, es va llançar a rescatar-la i ja està fora de perill

Van ser segons d’angoixa que van quedar en el seu esglai gràcies a la ràpida intervenció de la seua entrenadora, l’espanyola Andrea Fuentes, que no va dubtar a llançar-se a la piscina per a rescatar a la seua pupil·la.

Anita Álvarez va protagonitzar el gran esglai de la jornada en els Mundials de Budapest després d’esvair-se mentre realitzava el seu exercici en la final de només lliure de natació artística.

Després d’abandonar la piscina en llitera la nadadora es va recuperar i es troba fora de perill, encara que com va informar l’equip estatunidenc serà sotmesa a diferents proves en els pròxims dies per a revelar les causes de l’esvaïment.

Rescat Antia Álvarez

Fuentes, històrica parella de Gemma Mengual en natació sincronitzada i que compta en el seu palmarés amb quatre medalles olímpiques (dos plates a Pequín 2008 i una plata i un bronze a Londres 2012) entrena ara a l’equip dels Estats Units i es va convertir, sense voler, en l’heroïna de la jornada.

Una nadadora es desmaia en l’aigua en els Mundials de Budapest

Com va informar l’equip estatunidenc, serà sotmesa a diferents proves en els pròxims dies per a revelar les causes de l’esvaïment que podria haver tingut tràgiques conseqüències.

EL MÉS LLEGIT

Processen per violència masclista David Leo, l’Estudiant de ‘El cazador’, i guanyador de ‘Pasapalabra’

Encara que l'enregistrament està acabat, fonts de la televisió pública asseguren que RTVE sospesa no emetre els programes ja gravats

Coneix ací com registrar-se per demanar els descomptes de fins al 90% en viatges per a joves

Els descomptes s'apliquen a bitllets senzills i d'anada i tornada per viatjar entre el 15 de juny i el 15 de setembre de 2023 per Espanya i Europa

El suïcidi és la quarta causa de morts entre joves de 15 a 19 anys a Espanya

Psicòlegs reunits este a València adverteixen que s'han multiplicat gairebé per 20 les consultes en els darrers 12 anys

Al Pacino, de 83 anys, anuncia que serà pare per quarta vegada amb la seua parella de 29

L'actor estatunidenc Al Pacino es convertirà en pare per quarta vegada als 83 anys al costat de la seua parella Noor Alfallah, de 29....