Més de 22.000 euros a la parella que siga capaç d’estar sense Internet durant tot un mes

Compartir:

Una marca de café ha llançat un repte a tots els seus clients en el qual pagarà fins a 25.000 dòlars a la parella que siga capaç d’estar un mes sencer sense usar les xarxes socials, ni Internet en qualsevol mena de dispositiu electrònic.

Pel que sembla i segons ha revelat la marca de café Kahlúa, aquest repte començarà el 16 de gener i finalitzarà el 15 de febrer de 2022. Ara, la marca de begudes amb cafeïna ha començat el seu procés de selecció en el qual busquen a diverses parelles que es creguen capaces de seguir rigorosament aquest repte.

Els 22.000 euros aniran dirigits a la parella guanyadora que siga capaç d’estar sense connectar-se a la Xarxa aquests 30 dies. Aquest desafiament que ha posat en marxa la marca és provocat per la gran addicció a les xarxes socials i als aparells electrònics que, suposadament, tenen les parelles hui dia.

Segons la investigació que ha posat en marxa Kahlúa, la meitat dels ciutadans estatunidencs passen una mitjana de cinc a sis hores diàries pegats als seus telèfons mòbils. Per aquesta raó, la marca de café ha volgut motivar a les parelles a deixar de costat els aparells electrònics durant 30 dies en un horari des de les 18.30 fins a les 6.30 de l’endemà.

La parella que aconseguisca superar el repte guanyarà ni més ni menys 25.000 dòlars. Ara, la marca busca les parelles candidates per a participar en aquest duel.

Per a guanyar aquesta suculenta quantitat de diners, cap d’ells podrà accedir als seus aparells electrònics durant les 12 hores que ha indicat la marca de café.

Kahlúa ha obert un procés de selecció en el qual anima a totes aquelles parelles que vulguen participar a manar-los un vídeo explicant com es van conéixer, quant temps porten junts i per què volen participar. Per a poder accedir a aquesta prova has de tindre més de 21 anys.
 

EL MÉS LLEGIT

Aquests són els medicaments que mai has de consumir de manera conjunta

La combinació de medicaments amb ibuprofén pot danyar-te els renyons de manera permanent

Trucs per a saber quan espien el teu mòbil i què fer per a evitar-lo

Els hackers no tenen cap mirament a l'hora de sostraure les teues dades

Els antivacunes no eren coneguts per la meitat dels espanyols abans de la pandèmia

La implantació de microxips amb les vacunes és la faula que els ciutadans han trobat amb més freqüència en l'últim any

Xats secrets de WhatsApp: per a què serveixen i com s’activen

Nova opció en WhatsApp perquè els usuaris puguen mantindre segures les seues xarrades