Un gat rescata a un turista que s’havia perdut als Alps suïssos

Compartir:

Els alpes suïssos són una meravella de la naturalesa i un lloc increïble per a passar unes vacances. És la més gran de les tres zones geogràfiques de Suïza. S’estén des del llac Lemán en l’oest fins a la frontera austríaca a l’est. Suïza comparteix la cordillera alpina amb set països: Alemania, Austria, Francia, Italia, Liechtenstein, Mónaco i Eslovenia. És per això que hem de conéixer bé les seues muntanyes si volem enfrontar-nos a una ascensió o una ruta per elles per a evitar perdre’ns.

Un turista hongarés es va perdre

És el que li va passar a un turista hongarés que va haver de ser rescatat per un gat. L’home s’allotjava en un alberg en Lauterbrunnen i va decidir sortir a fer una passejada. L’home es va desorientar després d’haver arribat al cim d’uns pics que envolten al pintoresc poble amagat al qual no es pot accedir amb cotxe.

Així que vaig pensar a eixir a passejar per la naturalesa i vaig seguir un camí de rotonda fins a la muntanya. Després vaig seguir estos remuntes més llunyans, fins a arribar al cim, on vaig decidir seguir una via de tren enmig d’una ciutat pràcticament buida anomenada Gimmelwald“, explica en el portal ‘Reddit’. Gimmelwald té 130 habitants i és un destí paradisíac, lliure de trànsit, ja que només es pot arribar allí a peu.

El gat salvador va aparéixer

L’home estava assegut menjant-se un entrepà i intentant-se recuperar després de torçar-se el turmell quan va aparéixer el gat. “Així va ser com vaig conéixer a este meravellós gat, que em va trobar mentre menjava un entrepà i descansava el meu turmell tort“, explica. L’animal va anar guiant a l’home fins al refugi: “Va continuar mirant-me perquè ho seguís i em va portar directament al camí que em portaria de retorn a la vall“.

Després de publicar les fotografies i la història, altres turistes que havien visitat la regió van afirmar haver vist a l’animal i haver viscut experiències similars.

Com es viu als Alps suïssos?

La tranquil·litat abans de res. Enmig dels Alps suïssos emergeix un petit llogaret, que proposa un estil de vida relaxat i a l’aire lliure. Lluny del caos de les grans ciutats, aquells que decidesquen mudar-se allí podran gaudir de les muntanyes paradisíaques i un sense fi d’activitats esportives d’aventura.

 

EL MÉS LLEGIT

Rescaten a un nounat abandonat per la seua mare just després de donar a llum

El bebé, que estava ocult entre uns bidons al costat d'un habitatge en ruïnes, es troba en bon estat gràcies a la ràpida actuació dels agents

Puig reforça el funcionariat amb 23.000 noves places

El cap del Consell ha anunciat que s'aprovaran 3.833 places per a Funció Pública, 9.736 per a Sanitat i 9.153 per a l'Educació

Detinguts quatre menors per la presumpta violació grupal d’una jove a Vila-real

Aquest fet ocorre només uns dies després de l'esdevingut a Burjassot amb una altra presumpta violació grupal també de menors i que ha sembrat la indignació amb la posterior posada el llibertat dels presumptes agressors

Sanitat investiga un segon cas de pigota del mico, aquesta vegada a València

Aquest cas de pigota del mico (monkeypox) no es tractaria d'un cas importat com el que s'investiga a Castelló