El president d’Iberdrola qualifica de ‘ximples’ als qui tenen la tarifa regulada de la llum

Compartir:

Ignacio Sánchez Galán ha assegurat que el 80% dels espanyols paguen menys que en 2018

Per al president d’Iberdrola, Ignacio Sánchez Galán, “solament els ximples que segueixen amb la tarifa regulada marcada pel Govern” paguen el preu del mercat majoritari, disparat des de fa mesos, “mentre que el 80% dels espanyols, que compten amb tarifes del mercat lliure, paguen menys perquè han abaixat els impostos“.

Així s’ha expressat en un col·loqui celebrat aquest dijous al costat del president de Grup Volkswagen, Herbert Diess, després de la presentació de la gigafactoría de bateries que la companyia automobilística ha projectat a Sagunt.

Tots dos han signat un acord per a la construcció d’una planta solar, per valor de 500 milions d’euros, que proveirà a la fàbrica i que generarà el vint per cent de l’energia que aquesta necessitarà.

En aquest esdeveniment, el president d’Ibedrola ha volgut fer aqueix polèmic “parèntesi” o “anunci publicitari” de vendre els avantatges de la tarifa lliure, enfront de la “tarifa regulada marcada pel Govern” que ha vist els seus costos disparats.

El 80% dels espanyols no paguen el preu del pool. El 80% d’espanyols estan pagant menys preu que l’any 2018 perquè han abaixat els impostos“, ha dit. Llavors ha sigut quan les seues paraules s’han tornat desafortunades: “Solament els ximples que segueixen amb la tarifa regulada marcada pel Govern paguen aqueix preu“.

EL MÉS LLEGIT

Investiguen una violació grupal a una xiqueta de dotze anys a Burjassot

Una amiga de la víctima també va patir una agressió sexual per part d'un jove en una casa abandonada

Un camió del fem explota en ple centre de València

El vehicle, del servei municipal de recollida de residus, s'ha incendiat als voltants de la plaça de Sant Agustí i ha provocat una bola de foc

‘Valencians al món’ visita la capital mundial de l’entreteniment: Las Vegas

Famosa pels seus casinos i pels casaments ràpids, À Punt viatja a l’anomenada ‘Ciutat del pecat’.

Detingut un repartidor d’una empresa de paqueteria per assetjar a una clienta

Va intentar contactar fins a nou vegades amb ella i li va enviar un vídeo de contingut sexual