Una influencer ven els seus pets en flascons de cristall i guanya una dinerada

Compartir:

Stephanie Matto, una popular concursant de ‘realitys’, ha sorprés el món de l’espectacle confessant que guanya 50.000 dòlars a la setmana venent les seues flatulències a estranys.

<

>

No és broma

No és broma, ni és el dia dels innocents, has llegit molt bé, ven els seus pets i guanya una dinerada.

<

>

Què la va portar a vendre els seus pets?

Vaig pensar que els pets eren un gran nínxol, però també una cosa divertida, peculiar i diferent“, va explicar Stephanie Matto a ‘BuzzFeed’ per a explicar el seu florent negoci d’envasar els seus pets en flascons per a després vendre’ls.

Vídeo viral: “Un dia en la vida d’una xica que ven els seus pets en flascons”

El vídeo publicat en TikTok de Stephanie Matto d'”un dia en la vida d’una jove que ven els seus pets en flascons” ja té més de 6,6 milions de reproduccions.

<

@stepankamatto Don’t hate the player! Hate the game! #90dayfiance #90daysinglelife #ASOSChaoticToCalm #VansCheckerboardDay ♬ She Share Story (for Vlog) – 山口夕依

>

Com se li va ocórrer a Stephanie Matto envasar els seus pets per a vendre’ls?

Stephanie Matto, que té un canal propi de continguts per a adults anomenat Unfiltrd, va reconéixer que el seu canal X li ha obert la ment i “m’ha fet molt conscient dels diferents tipus de nínxols i mercats que existeixen“.

Un negoci molt productiu

Per a tenir un negoci d’allò més productiu, Matto cuida al detall la seua dieta, ja que, per a tenir major nombre de flatulències, menja frijoles, muffins de proteïnes, ous durs, batuts i iogurts durant el desdejuni.

<

 

 

 

>

Naturalesa pura i dura

Quan la naturalesa truca a la seua porta, embotella la ventositat en el flascó i escriu una dedicatòria al comprador. El preu de cada pot és de gairebé mil dòlars i, segons ha explicat en Instagram, assegura que pot guanyar 50.000 dòlars en una setmana. És més, també rep nombrosos missatges de gent que vol comprar els seus sostenidors i calces usats.

 

<>

 

EL MÉS LLEGIT

La tragèdia de Melilla suma morts mentre es frustra un altre intent a Ceuta

El Marroc prepara l'enterrament dels migrants morts a Melilla sense autòpsia ni investigació

Menys calor, més núvols i ruixats per començar la setmana

L'inici de la setmana ens portarà més núvols, algun ruixat i les temperatures encara podrien baixar un pèl més

Els solters majors de 50 són més oberts de ment

El 37% dels solters sènior els agrada la forma en què el seu cos canvia amb el pas del temps

Les mascotes alimentades amb menjar casolà tenen el doble de probabilitats de ser obeses

El risc de patir un excés de pes està directament relacionat amb els hàbits de vida i la relació afectiva entre la mascota i el seu cuidador