L’increïble vídeo d’un gos que guia una ambulància fins al seu amo inconscient

Compartir:

Imatge del gos guiant l’ambulància fins al seu amo | Pear Vídeo

 

Diuen que el gos és el millor amic de l’home i a vegades ens arriben històries que corroboren al 100% aquest tòpic. És el cas del que es va viure a Xina fa poc, on un gos va guiar una ambulància al mig del carrer fins al punt on es trobava el seu amo inconscient. Un fet que va deixar bocabadats els professionals dels serveis d’emergència.

 

Això va passar a la província xinesa de Yuncheng, on els serveis d’emergència van rebre l’avís de diversos veïns que alertaven que un home estava en un carreró inconscient. Quan l’ambulància estava arribant al lloc dels fets, el vehicle va topar de colp i volta amb un gos que barrava el pas al mig del carrer.

 

Va ser llavors quan, tal i com mostra la càmera del vehicle, l’animal es va posar a bordar i va començar a córrer carrer avall perseguit per l’ambulància. El gos, de la raça Golden Retriever, no va parar de córrer davant del vehicle fins que va arribar al carreró on hi havia el seu amo. Per sorprès dels metges, la intenció de l’animal no era una altra que guiar els serveis d’emergència fins a l’home. Aquest és l’impressionant vídeo:

 

 

El gos es volia assegurar que l’ambulància arribava fins al seu amo

Segons explica un dels participants al rescat, Jiang Xu, a ‘Pear Vídeo’, el gos no parava de fer lladrucs i mirar enrere per veure si l’ambulància l’estava seguint. «Una vegadaes va assegurar que l’estàvem seguint, el gos va agafar velocitat i va començar a córrer», assegura el professional mèdic.

 

Segons explica ‘Daily Mail’, sembla que l’home, que es trobava inconscient fora de casa seva, hauria patit un excés d’alcohol, cosa que li hauria provocat el desmai. Siga com siga, gràcies als veïns però sobretot al seu gos amb una fidelitat indiscutible, l’home va poder salvar la seva vida.

 

 

 

EL MÉS LLEGIT

Sabies que menges plàstic diàriament?: Com afecta la salut?

Ja hi ha estudis que confirmen que els microplàstics es troben en la sang humana i que 8 de cada 10 persones estan afectades

Has de viatjar per Europa? T’expliquem on continua sent obligatori el passaport covid

Alguns països ja no exigeixen el passaport covid per a viatjar i entrar al territori

Aquests són els indicadors clau per a mesurar el canvi climàtic en 2021

L'ONU exigeix accelerar l'impuls a les energies renovables, triplicar les inversions privades i públiques en aquest camp i posar fi als subsidis als combustibles fòssils

Els espanyols practiquen sexe 2,5 vegades per setmana

El Top 5 provincial ho ocupen Salamanca, Orense, Àvila, Zamora i Sòria, on se superen les tres relacions setmanals