Anuncien un dia després el pis de l’última família desnonada

Compartir:

 

Dimecres passat 14 de juliol una família amb els seus quatre fills va ser desnonada de la seua casa en el madrileny barri de Vallecas per la comissió judicial i la Policia Nacional. Menys d’un dia després, el 15 de juliol, l’habitatge apareixia a la venda en el portal immobiliari Idealista.

L’anunci ja no es troba disponible després de les denúncies realitzades, entre altres, per la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) de Vallecas, els qui van compartir a través del seu compte de Twitter captures de l’anunci i van reflectir la seua indignació per la publicació d’este i la seua alegria després de desaparéixer. “Ni 24 hores han tardat a pujar l’anunci …ni 20 minuts han tardat a retirar-ho davant les crides”, van afegir.

Tres intents previs de desnonament

 

La família portava set anys en el domicili en baix situat en el número 34 del carrer Sierra Salvada, en el madrileny barri de Vallecas. Abans del desnonament final produït este passat dimecres 14 de juliol va haver-hi altres tres intents de llançament, tots ells fallits.

Malgrat les protestes de prop d’una trentena d’activistes, Manuela, de 35 anys, Jesús, de 33, i els seus quatre fills, de nou, huit, dos i un any, es van quedar al carrer, mentre el domicili apareixia a la venda a les poques hores en el portal immobiliari Idealista.

EL MÉS LLEGIT

Pedro Sánchez avança les eleccions generals al 23 de juliol

El president del Govern ha anunciat hui que dissol les Corts Generals i convoca les eleccions generals per al 23 de juliol.

Mazón s’alça amb la Generalitat, però necessitarà Vox per governar

El Partit Popular aconsegueix doblegar els resultats dels comicis de 2019 i arrabassar al Botànic el Consell després de huit anys al capdavant

Català recupera l’Alcaldia de València

El Partit Popular ha guanyat les eleccions a la capital del Túria amb 13 regidors, però serà necessari els 4 regidors de Vox per governar el cap i casal

Eleccions Municipals 2023: Com consultar els resultats del 28 de maig

Descobreix els resultats de les eleccions municipals 2023. Guia per verificar els resultats oficials i entendre el seu impacte en la teva vida quotidiana.