El tiquet viral i malhumorat d’un bar de Cádiz: Cacique sense llima, els seus morts

Compartir:

Moltes vegades, siga per cansament o siga perquè la persona s’enfada de seguida o li senten mal certes coses ens trobem en situacions que semblen surrealistes, és el que li va passar a Alejandro després de prendre’s alguna cosa en un bar del Puerto de Santa María, a Cádiz. Este veí assegura haver viscut “un dels moments més luxuriosos de la meua vida“.

Tiquet amb missatge inesperat

Després de demanar un Larios amb Coca-Cola i un Cacic amb Coca-Cola i sense llima, el client es va emportar una desagradable sorpresa en pagar. I no va ser el preu: va ser per un comentari en la comanda que el va deixar descol·locat.

“Sense llima els seus morts ja ho podria llevar amb els dits el cabró”, es el que dia el paper que va rebre el client i que no va tardar a compartir en Facebook. Este missatge, malgrat ser de finals de juny, ha cobrat viralitat en els últims dies.

Debat a les xarxes socials

La publicació en les xarxes socials també va generar diverses opinions, moltes persones concordaven amb l’indignat Alejandro i opinaven que este comentari era una falta de personalitat, però altres moltes persones defensaven a la cambrera pel seu comentari jocós i que no anava dirigit en concret al client. Tant és així que l’usuari ha decidit bloquejar la publicació i no permet afegir més al debat. 
“Crec que la meua queixa, ja ha estat opinada per a bé i per a mal, així que, he llevat el comentari i el pròxim serà llevar el post, gràcies pels vostres comentaris“.

<>

I és que no hi ha dubte que de vegades un tiquet ens pot jugar males passades i no sols el d’un parquímetre.

 

 

EL MÉS LLEGIT

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...

Tanquen 17 parcs naturals de la Comunitat fins dilluns per a prevenir incendis

Serra d’Irta, Penyagolosa, Desert de les Palmes, Tinença de Benifassà, Serra d’Espadà, Serra Calderona, Chera-Sot de Chera, Puebla de San Miguel, Túria, Falçs del Cabriol, Serra de Mariola, Font Roja, Montgó, Serra Gelada, Prat de Cabanes-Torreblanca, Marjal Pego-Oliva i la zona forestal de L’Albufera.

Mor l’actriu Anne Heche

La seua família havia confirmat al migdia hora espanyola que la seua situació era irreversible i fatal

Mor ofegat un home a la platja del Port de Sagunt

El dron ha pogut accedir a ell i llançar-li un jupetí salvavides però en aqueix moment s'ha desmaiat.