El tiquet viral i malhumorat d’un bar de Cádiz: Cacique sense llima, els seus morts

Compartir:

Moltes vegades, siga per cansament o siga perquè la persona s’enfada de seguida o li senten mal certes coses ens trobem en situacions que semblen surrealistes, és el que li va passar a Alejandro després de prendre’s alguna cosa en un bar del Puerto de Santa María, a Cádiz. Este veí assegura haver viscut “un dels moments més luxuriosos de la meua vida“.

Tiquet amb missatge inesperat

Després de demanar un Larios amb Coca-Cola i un Cacic amb Coca-Cola i sense llima, el client es va emportar una desagradable sorpresa en pagar. I no va ser el preu: va ser per un comentari en la comanda que el va deixar descol·locat.

“Sense llima els seus morts ja ho podria llevar amb els dits el cabró”, es el que dia el paper que va rebre el client i que no va tardar a compartir en Facebook. Este missatge, malgrat ser de finals de juny, ha cobrat viralitat en els últims dies.

Debat a les xarxes socials

La publicació en les xarxes socials també va generar diverses opinions, moltes persones concordaven amb l’indignat Alejandro i opinaven que este comentari era una falta de personalitat, però altres moltes persones defensaven a la cambrera pel seu comentari jocós i que no anava dirigit en concret al client. Tant és així que l’usuari ha decidit bloquejar la publicació i no permet afegir més al debat. 
“Crec que la meua queixa, ja ha estat opinada per a bé i per a mal, així que, he llevat el comentari i el pròxim serà llevar el post, gràcies pels vostres comentaris“.

<>

I és que no hi ha dubte que de vegades un tiquet ens pot jugar males passades i no sols el d’un parquímetre.

 

 

EL MÉS LLEGIT

Ghislaine Maxwell, condemnada a 20 anys de presó per delictes sexuals

El 29 de desembre de 2021 se li va declarar culpable de cinc dels sis càrrecs en contra seua, entre ells, el de tràfic sexual de menors

‘Valencians al món’ visita Rotterdam, la meca de l’arquitectura contemporània holandesa

Hui el programa d’À Punt ens acosta noves històries dels que canviaren de residència i que sempre són interessants destinacions per a visitar en temps de vacances

Omar Sánchez esclata després del vídeo íntim d’Anabel Pantoja i Yulen

"Em fa vergonya i ràbia veure aqueixes imatges", el surfer canari parla alt i clar cansat de les descaradures de la seua encara dona

Tres joves, dos d’ells menors, moren després de fugir d’un control policial

El cotxe en el qual viatjaven es va eixir de la via i va caure per un desnivell de 15 metres