Tony Leblanc es torna trendic topic després d'un anunci inesperat

Això ha succeït després de l'anunci d'Iván Redondo: "Els anuncie la creació de l'Agència Espacial Espanyola", ha assenyalat en presentar la nova Estratègia de Seguretat

El conegut actor Tony Leblanc, que va morir en 2012, s'ha convertit ara en trendinc topic per una pel·lícula que va protagonitzar en 1970, anomenada ‘El astronauta’.


Tot ha sigut arran de l'anunci d'Iván Redondo, director del Gabinet del president del Govern, Pedro Sánchez, durant la Comissió Mixta de Seguretat Nacional, "és anunci la creació de l'Agència Espacial Espanyola", ha assenyalat, sense donar més detall, mentre estava explicant els cinc capítols en els quals es divideix la nova Estratègia de Seguretat Nacional, que s'aprovarà abans d'estiu i substitueix a la de 2017.


Les xarxes s'omplin de memes

 

A penes havien passat unes hores quan les xarxes han començat a tirar fum per la quantitat de 'memes' compartits per usuaris que reaccionaven a la notícia. Alguns publicaven imatges de comèdies mítiques espanyoles, com 'El astronauta' o fins i tot 'Mortadelo i Filemón' i la seua "Misión Intergaláctica Espacial".


Uns altres optaven per vaticinar el fracàs d'eixa 'NASA espanyola', mitjançant imatges de peces deteriorades o fins i tot d'avions de paper. Hi ha els qui fins i tot han représ una escena de 'Los Simpson' per a assenyalar que van predir la notícia, mentre uns altres han destacat que "la NASA d'Iván Redondo" és en realitat una NASA de pesca.
 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ames el futbol? Twitter et suggereix 10 comptes a seguir per als nostàlgics" "Javier Cárdenas assenyala a Pedro Sánchez pel seu acomiadament fulminant d'Europa FM"