Detenen un vehicle a Elx que transportava un gall de baralla malferit

Compartir:

La patrulla es va trobar de matinada en l'avinguda de la Llibertat amb un automòbil que va voler evadir als agents i a l'interior del mateix es trobava una caixa amb el gall

La Policia Local d’Elx va interceptar en la matinada del dissabte 7 de maig un vehicle que transportava un gall de baralla malferit. Una patrulla del cos de seguretat municipal es va trobar amb un vehicle en l’avinguda de la Llibertat que, en advertir de la presència policial, va realitzar una maniobra evasiva per a esquivar-la. Encara que finalment es va detindre a petició dels agents.

Els policies, els qui van preguntar als ocupants de l’automòbil per la seua reacció, es van adonar en aqueix moment de l’existència d’un animal dins d’una caixa a l’interior de l’habitacle. Dins d’aquesta, es trobava un gall viu amb evidents lesions i sang recent en el plomatge i en el propi recipient.

En ser preguntats novament pel motiu de trobar a l’ocell en aquest estat, qui es va identificar com el propietari va donar una resposta poc convincent, procedint a la intervenció d’animal per al seu trasllat a la Protectora d’Animals i Plantes d’Alacant, situada en la partida de Bacarot.

En dies posteriors, el veterinari de l’entitat va emetre un informe assenyalant que les lesions i mutilacions del gall corresponien amb les d’un destinat a baralles.

Per tals motius, els agents van comparéixer davant l’autoritat competent per a donar compte d’un possible delicte de maltractament animal, que contempla penes de privació de llibertat de tres mesos a un any i la inhabilitació especial de la tinença, la comercialització i el desenvolupament de professions relacionades amb la fauna.

EL MÉS LLEGIT

Els solters majors de 50 són més oberts de ment

El 37% dels solters sènior els agrada la forma en què el seu cos canvia amb el pas del temps

Les mascotes alimentades amb menjar casolà tenen el doble de probabilitats de ser obeses

El risc de patir un excés de pes està directament relacionat amb els hàbits de vida i la relació afectiva entre la mascota i el seu cuidador

La probabilitat d’embaràs espontani pot caure a un 8% en dones amb endometriosi

L'Endometriosi no és una malaltia fàcil, s'estima que es tarda entre 8 i 10 anys a diagnosticar-la, quan hi ha dolor

Conciliatech, campus gratuït per a afavorir la conciliació laboral i familiar

En aquest campus de la ciutat de València, que se celebrarà en 3 centres del 27 de juny al 8 de juliol, participaren 60 xiquets i xiquetes de fins a 14 anys