Morant, després de la visita de Milei a Madrid: “On estiga Ayuso no necessitem ja un Abascal”

És la segona visita a la capital espanyola del president argentí en tot just mig any de mandat

La ministra de Ciència, Innovació i Universitats, Diana Morant, ha assegurat que la invitació de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, al mandatari de l’Argentina, Javier Milei, “és la constatació que en aquest país la ultradreta és directament el Partit Popular”.

Així ha valorat la també secretària general dels socialistes valencians, en declaracions als mitjans aquest dissabte a Alacant, la segona visita de Milei a la capital espanyola en tot just mig any de mandat, en aquesta ocasió per a rebre en la Real Casa de Correus de mans d’Ayuso la Medalla Internacional de Madrid.

En aquesta línia, ha agregat que aquest acte és, al seu judici, “la constatació que ací qui està marcant el discurs polític en el Partit Popular és la senyora Ayuso i el senyor Aznar, no el senyor Feijóo”.

Morant ha reivindicat que mentre “uns estan en la seua política de fang i en les seues medalles fake, el Govern d’Espanya està al que està”. “I aquesta setmana el Govern d’Espanya, per exemple, ha aprovat 68 milions d’euros per a ampliar la cartera en salut bucodental de tots els espanyols”, ha exposat.

“Ha aprovat també 50 milions d’euros per a ampliar la capacitat de contractar professors, ajudants, doctors en les universitats. Anem el dimarts a baixar l’IVA de l’oli d’oliva al 0 %. Hem aprovat per fi també el subsidi per desocupació i això farà que puguem rebre altres 10.000 milions d’euros del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència”, ha afegit.

La ministra ha defensat que l’Executiu central està “en les coses importants” i ha criticat que el Partit Popular està “en la seua baralla de fang i fake, que per descomptat és deslleial a la ciutadania i deslleial a les institucions espanyoles”.

ÚLTIMES NOTÍCIES