Gandia celebra hui un ple municipal per a rellevar a Diana Morant en l’alcaldia

L’Ajuntament de Gandia ha convocat per a este matí dos sessions plenàries “extraordinàries i urgents” després de l’elecció de l’actual alcaldessa, Diana Morant, com a ministra de Ciència i Innovació.

En la primera sessió a les 12.00 h s’adonarà de la renúncia de l’actual alcaldessa de Gandia i regidora de la corporació municipal. Més tard en la segona sessió que tindrà lloc a les 12.30 hores, se celebrarà el ple d‘investidura per a elegir el nou alcalde o alcaldessa que substituirà a Morant i “poder garantir així la continuïtat del funcionament de l’activitat municipal amb la mínima distorsió” expliquen des del consistori.

Així mateix, Morant prendrà possessió del càrrec com a membre del Govern d’Espanya i ministra de Ciència i Innovació, este dilluns, 12 de juliol, davant el rei Felip VI en el Palau de la Zarzuela. A més el dimarts assistirà al primer Consell de Ministres tal com el va anunciar ahir el president del Govern, Pedro Sánchez en una declaració institucional.

Sánchez va anunciar ahir una remodelació de l‘Executiu amb l’entrada de set nous ministres i la sortida dels “pesos pesants” com Calvo, Ábalos o el cap del Gabinet, Iván Redondo. Esta nova configuració en paraules de Sánchez és “el Govern de la recuperació” i aportarà “un rejoveniment generacional” i “més proximitat”
 

ÚLTIMES NOTÍCIES