Detingut un gorreta en València per agredir-ne a un altre perquè «tenia amics blancs»

 

Un home, de 44 anys i origen senegalés, ha sigut detingut en València com a presumpte autor dels delictes d’odi, amenaces i lesions, després d’agredir i amenaçar a un altre per «tindre amics blancs», segons ha informat la Policia Nacional en un comunicat. La víctima, un home d’origen malià, va haver de ser atesa per les lesions que presentava, ja que li va pegar diverses punyades i li va clavar una botella trencada en el cul.

 

Els fets s’han produït cap a les deu i mitja del matí quan els agents que patrullaven la zona han vist a un home en una plaça del districte del Centre de València. Els agents l’han reconegut com la persona que hauria amenaçat i atacat a un altre home el dia d’abans, perquè no li agradaven les persones amb les que caminava per ser «blancs».

 

Tant víctima com atacant aparcaven cotxes per la zona i, pel que pareix, el sospitós li va pegar diverses punyades, el va tirar a terra i li va dir que no li agradava que fora amb blancs i que si ho continuava fent la mataria. Després d’això, li clavà una botella trencada en el cul i la víctima va haver de ser atesa.

 

Els agents han fet parar al sospitós i, després d’identificar-lo, han pogut confirmar que efectivament era l’atacant del dia anterior, pel que l’han detingut com a presumpte autor dels delictes d’odi, amenaces i lesions.

 

El detingut, amb numerosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

ÚLTIMES NOTÍCIES