Detingut per profanar dos tombes en Moncada

Agente de la Guardia Civil

Els agents de la Guàrdia Civil han iniciat l’Operació Plenilunio | València Diari

 

Agents de la Guàrdia Civil han detingut a un home com a presumpte autor de la profanació de les tombes d’un policia nacional i un guàrdia civil en el cementeri de Moncada, en la comarca de l’Horta Nord (València). El sospitós, de 40 anys, és conegut en la zona per la pràctica habitual d’esta classe de ritus.

 

Els fets es remunten a la primera setmana d’abril, quan agents de la Guàrdia Civil investigaven la profanació de dos tombes, que es corresponen a un policia nacional i un guàrdia civil, en el cementeri de Montcada. 

 

[predef]valncia-grup-de-facebook-595[/predef]

 

Ara, l’institut armat ha informat de la detenció d’un home de 40 anys presumptament relacionat amb estos fets. Se l’acusa, en concret, d’un presumpte delicte de Profanació de Cadàvers, Nínxols i Sepultures, delictes de Maltractament Animal i Robatori amb Força.

 

Galls decapitats i dibuixos estranys

Els efectius de la Guàrdia Civil de Moncada i Llíria, en la comarca del Camp del Túria (València), han iniciat l”Operació Plenilunio’ per a identificar a persones relacionades en la demarcació amb esta classe de ritus, ja que en el lloc es van trobar galls decapitats i dibuixos estranys.

 

Finalment s’ha conseguit identificar al presumpte autor dels fets en només dos setmanes. El sospitós és un home de 40 anys conegut en la zona per la pràctica habitual d’esta classe de ritus, segons ha indicat la Guàrdia Civil.

 

En el registre practicat en sa casa s’ha intervingut material informàtic i s’han trobat alguns animals decapitats a demés de simbologia relacionada amb ritus de santeria i màgia negra i uns dibuixos semblants als dels nínxols. El detingut ha sigut posat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 de Llíria.

ÚLTIMES NOTÍCIES