Els problemes als que s’enfrontarà la infanta Sofia quan siga major

Infanta Sofia

Els pronòstics no són gens favorables | GTRES

 

La infanta Sofia s’ha convertit en les últimes hores en protagonista de l’actualitat, sobretot perquè, per primera volta, ha exercit les seues funcions com a filla de Felip VI i ha participat amb la seua germana, la princesa Elionor, en un vídeo. Vídeo a on no han dubtat en dirigir-se als espanyols per a enviar un missatge d’ànim davant de la crisi del coronavirus que estem vivint en el país.

 

D’esta manera, la filla menor dels Reis ha començat a exercir el paper que li correspon institucionalment parlant. I això ha donat lloc al fet que no només les xarxes socials hagen opinat al respecte, sinó també experts en la matèria, que han començat a vaticinar el futur ‘negre’ que li espera a la menuda, que ara té 13 anys.

 

Un futur laboral complicat

És clar que la infanta Sofia va tindre el privilegi, respecte a la seua germana, de poder créixer més com una xiqueta normal, ja que no té el pes del tron com la princesa Elionor. No obstant això, els fets ocorreguts dins de la Casa Reial en les últimes dècades, tant els escàndols del seu iaio, Joan Carles I, com les vides de la infanta Helena i la infanta Cristina, no la beneficiaran en absolut.

 

La implicació de Cristina en el cas Nóos i la condemna d’Iñaki Urdangarin, van fer que, tot just ser proclamat rei, son pare establira que els membres de la Família Reial no pogueren treballar en l’empresa privada. És a dir, que únicament pogueren dedicar-se a faenes institucionals. Una decisió que podria fer que si Sofia, de major, vol treballar fora de l’entorn monàrquic, haurà de renunciar a ser infanta i a tot el que això suposa.

 

Els ‘filtres’ que hauria de passar la seua parella

No obstant això, també a nivell sentimental pot ser que la filla menor dels monarques estiga condicionada en un futur. La Casa Reial no voldria repetir els escàndols de les infantes, com la separació d’Helena i Jaime de Marichalar o les suposades infidelitats d’Urdangarin a Cristina. Per este motiu, els experts en la Família Reial no dubten en subratllar que possiblement la futura parella sentimental de Sofia haja de comptar amb molts consentiments i passar per molts ‘filtres’.

 

Assenyalen, per tant, que no només els seus pares haurien de donar-li el vistiplau, sinó també, fins i tot, podria ser que haguera de fer-ho el mateix Congrés dels Diputats. Una funció que pareix ser té este òrgan, tot i no haver fet ús mai fins al moment.

 

Lamentablement, com es pot vore, la infanta Sofia es vorà en la necessitat de ‘pagar els plats trencats’ d’altres, especialment de les infantes.

ÚLTIMES NOTÍCIES