Professionals sanitaris reforcen l’atenció en la residència de Torrent afectada per coronavirus

Reforços sanitaris en la residència de Santa Elena de Torrent, en l'Horta Oest (València)

Residència Santa Elena | Google Maps

 

Personal sanitari –en concret 16 d’infermeria, 25 tècnics auxiliars d’infermeria i un metge– s’incorporaran este dimecres a les faenes per a atendre la situació de la residència de majors de Santa Elena de Torrent, en l’Horta (València), a on s’ha localitzat un important grup d’afectats pel coronavirus.

 

D’eixa forma ho ha avançat el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, a preguntes dels mitjans durant la compareixença telemàtica que ha oferit per a informar d’una reunió amb representants d’infraestructures sanitàries.

 

Preguntat per la situació de la residència –l’empresa responsable de la que ha enviat una comunicació a la Generalitat demanant que es trasllade a diferents dels majors contagiats, la intervenció de la UME i que s’habilite com a centre hospitalari, segons avança ‘Levante-EMV’– Puig ha declarat que «des del primer moment hi ha hagut una coordinació efectiva de la Vicepresidència (de Polítiques Inclusives) i la Conselleria de Sanitat».

 

En este sentit, ha informat que «demà entraran 16 infermers i infermeres; 25 tècnics en cures auxiliars d’infermeria i un metge, que se suma a un altre que ja es va incorporar en les dos fases de reforç» prèvies. Tot això, en tres torns, ha detallat. Finalment, Puig ha assegurat que el centre disposa de «tot el material i d’equips de protecció individual (EPI) per a tot el persona».

ÚLTIMES NOTÍCIES