Corinna demana parlar amb Letizia per parar la campanya d’abús contra ella

Corinna, l'amiga íntima del rei Joan Carles

Corinna ha demanat parlar amb la reina Letizia | ValenciaDiari.com

 

Corinna Zu Sayn Wittgenstein no pot més. La que va ser amiga íntima del rei emèrit Joan Carles I ha estat, des que va eixir a la llum la seua polèmica relació amb el monarca, en el focus de la polèmica. Tant és així que està posant tots els recursos necessaris per a parar la situació que pateix. Un d’aquests recursos és de parlar directament amb la Casa Reial espanyola, en especial, amb la reina Letizia, tal com explica ‘La Coctelera’.

 

Segons han afirmat els advocats de Corinna a la revista Fanity Fair, «Corinna espera que la Casa Reial es comprometa al seu degut temps amb les sèries qüestions plantejades. Corinna segueix disposada i preparada per a mantindre un diàleg raonable i madur amb la Casa Reial, però la primera condició de qualsevol conversa d’aquest tipus és que la campanya contra ella s’ha de detindre».

 

Una campanya de set anys d’abús i intimidació contra ella

En aquest sentit, afegeixen que es tracta «d’una campanya de set anys d’abús i intimidació contra ella». I és que són molts els rumors i les pressions que Corinna porta rebent durant anys i, pareix ser, que aquesta situació ha arribat al seu límit. Una de les informacions més greus que han eixit a la llum recentment ha sigut publicada pel portal web ‘OK Diario’, el qual va destapar en el seu moment correus electrònics privats que es van intercanviar Corinna i el cap del Centre Nacional d’Intel·ligència (CNI), Félix Sanz Roldán.

 

Aquesta informació fa referència al fet que el CNI hauria contractat mercenaris per a poder aconseguir del seu despatx papers que afectaven els negocis de caràcter internacional del rei Joan Carles. Fins i tot, el diari digital ha publicat les greus amenaces que hauria rebut Corinna com: «Entre Niça i Mònaco hi ha molts túnels».

 

Reina Letícia

La reina Letizia ha declinat parlar amb Corinna | La Coctelera

 

Els seus advocats demanen parlar amb Casa Reial

Sens dubte, Corinna ha decidit posar punt final a aquesta situació que ja acaba sent inaguantable. Tot apunta al fet que no seria la primera vegada que els advocats de la princesa alemanya demanen poder posar-se en contacte amb la Casa Reial, tot i que sempre sense èxit. Concretament, el setembre de 2018 els advocats van presentar una sol·licitud que va ser denegada dies més tard per la Zarzuela. No conformes amb la decisió, un temps més tard ho van tornar a intentar novament, però el resultat va ser el mateix: una total indiferència davant les peticions de la princesa Corinna.

 

Les negatives no aconsegueixen que es done per vençuda i ho seguiran intentant. La seua intenció, expliquen, és mantindre un diàleg «madur» amb la reina d’Espanya i, per això, s’han ficat en contacte amb el cap de la secretaria de Letizia, José Manuel Zuleta, duc d’Abrantes i una de les persones de més confiança de la reina. A partir d’ara, caldrà veure si la Casa Reial segueix mirant cap a un altre costat o si, per contra, fa front a una de les polèmiques que més han fet perillar la seua estabilitat en els últims anys.

ÚLTIMES NOTÍCIES