Ana Julia Quezada estudia denunciar a Cuatro per un reportatge sobre el seu passat

Els advocats d’Ana Julia Quezada estarien estudiant prendre accions legals contra Cuatro per l’emissió del programa ‘En el punto de mira’ dilluns passat 19 de març en el qual van parlar sobre la vida de l’assassina del xicotet Gabriel.

  

  

  

  

Segons informa ‘El Confidencial Digital’, els lletrats Esteban Hernández Thiel i Beatriz Gámez consideren que existeix una vulneració de l’honor de la seua representada per la manera en la qual parlen de la seua clienta. Els advocats estan estudiant si el tractament informatiu que es va donar s’emmarca en la llibertat d’informació o, per contra, van superar els límits del dret a l’honor.

 

Apunten al tractament d’alguns moments del seu passat

 

Els lletrats consideren que la vulneració al dret a l’honor de la seua clienta es va produir en l’explicació d’alguns moments del passat de la protagonista. En concret, quan fan referència a la prostitució a la seua arribada a Espanya, la dramàtica mort de la seua filla a Burgos, en caure per la finestra del domicili, i la relació que Quezada va mantenir amb un malalt terminal de càncer.

ÚLTIMES NOTÍCIES