Presó per als tres presumptes responsables del crim de ‘Las Seiscientas’

Lloc del crim al barri de 'Las Seiscientas' a Cartagena

Lloc del crim al barri de ‘Las Seiscientas’ a Cartagena | EFE

 

El relat dels fets

El titular del jutjat d’instrucció número 5 de Cartagena ha ordenat l’ingrés a la presó dels tres detinguts, membres d’una mateixes família, acusats de la mort de dos persones i de ferir a altres dos, totes elles d’Alacant, dijous passat durant un tiroteig en el barri de Cartagena de ‘Las Seiscientas’. Segons han informat fonts del Tribunal Superior de Justícia de Múrcia, el jutge investiga als arrestats per delictes d’homicidi/assassinat, tinença il·lícita d’armes i lesions greus. El succés es va produir sobre les 15.50 hores del passat dijous, 9 de novembre, en la plaça de los Derechos Humanos del barri Virgen de la Caridad, coneguda com ‘Las Seiscientas’, i el seu orígen, pel que sembla, va ser el conflicte creat per l’abandonament del domicili familiar d’una jove amb el seu bebé de quinze mesos.

Què va passar?

Els tirs es van realitzar des d’un entresòl del barri de Cartagena de ‘Las Seiscientas’ en el qual viu la família de la xica de 16 anys, mare del bebé, que s’havia separat de la seua parella, resident a Alacant, i portat amb ella al fill que tenien en comú fins a la casa familiar a Múrcia, la qual cosa va donar origen al conflicte. Els detinguts, l’avi matern, un oncle i un besoncle del bebé per la custòdia del qual es va produir el citat tiroteig, van ser detinguts a Madrid dissabte passat i portats a Múrcia, amb fortes mesures de seguretat per a evitar revenges.

Els resultats del tiroteig

Els morts són un germà i un cosí del pare del bebè, de 26 i 18 anys; i els ferits són un altre home d’eixa mateixa família paterna, de 38, ingressat en la unitat de vigilància intensiva de l’hospital Santa Lucía, de Cartagena, i la mare de la exparella de la xica, de 47, ferida més superficialment en el pit i també hospitalitzada en eixe centre.

ÚLTIMES NOTÍCIES