L’Ajuntament de Xirivella incorpora huit agents nous a la Policia Local

Compartir:

 

La Policia Local de Xirivella, en la comarca de l’Horta Nord (València), completarà abans de cap d’any la incorporació de huit nous agents. D’ells, dos s’han incorporat ja a través del torn de mobilitat, i els sis restants ho faran en unes setmanes en la modalitat de torn lliure.

 

Les entrades en plantilla es produïxen en un moment delicat des de la perspectiva de la seguretat ciutadana. L’estat d’alarma comporta un esforç addicional en el control de moviments, aforaments i horaris.

 

«La ciutadania està assumint un sacrifici descomunal amb les successives restriccions, i la nostra obligació és garantir que tot el món complisca les normes i que ningú pose en perill la salut col·lectiva», afirma l’alcalde Michel Montaner. «No és una faena fàcil ni assignable únicament a les forces de seguretat; és una faena que ens correspon a tots», explica Montaner.

 

La incorporació d’agents ve acompanyada de l’adquisició d’un nou cotxe patrulla, equipat amb els últims avanços tecnològics en matèria policial. Per a no dependre de les cessions  de la Direcció General de Trànsit, la Policia Local de Xirivella ha adquirit també un aparell que «ens permetrà controlar amb la màxima eficàcia i autonomia la conducció baix els efectes de l’alcohol», destaca el comissari cap.

EL MÉS LLEGIT

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...

La pigota del mico supera la barrera de les 300 persones afectades a la Comunitat

Amb els últims 24 pacients confirmats per Sanitat, la xifra total s'eleva a 316 persones

Més de 2.000 efectius vetllaran per la seguretat del Medusa Festival amb especial atenció a possibles burxades

Pel festival de música electrònica més gran del país, a Cullera, passaran entre demà i el dilluns 300.000 persones