Arriben 30.000 dosis de vacunes contra el Covid-19 a l’aeroport de Manises

Compartir:

 

Una nova remesa de vacunes contra el Covid-19 ha arribat este matí de dilluns a l’aeroport de Manises, en la comarca de l’Horta (València), segons ha informat Delegació de Govern de la Comunitat, que ha concretat que es tracta d’unes 30.000 dosis.

 

El carregament ha arribat a l’aeroport cap a les 06.20 hores d’este dilluns i les dosis s’entregaran a la Conselleria de Sanitat per a la seua distribució en les províncies d’Alacant, Castelló i València. Les Forces i Cossos de Seguretat del territori valencià custodien el seu trasllat, han indicat les mateixes fonts.

 

S’han rebut 29 paquets (5 per a Castelló, 15 per a València i 9 per a Alacant). En cada caixa hi ha 195 vials, de cada un dels que es poden extraure entre 5 i 6 dosis. Després d’arribar l’última remesa, la delegada del Govern en el territori valencià, Gloria Calero, ha explicat en un comunicat que hi ha hagut retards per problemes amb les farmacèutiques.

EL MÉS LLEGIT

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...

La pigota del mico supera la barrera de les 300 persones afectades a la Comunitat

Amb els últims 24 pacients confirmats per Sanitat, la xifra total s'eleva a 316 persones

Més de 2.000 efectius vetllaran per la seguretat del Medusa Festival amb especial atenció a possibles burxades

Pel festival de música electrònica més gran del país, a Cullera, passaran entre demà i el dilluns 300.000 persones